Βάσω Λασκαράκη: «Με παρακολουθούσαν επί μία εβδομάδα! Έχασα τον ύπνο μου» (video)

«Επί εποχή “Πολυκατοικίας” έχω πάει στο κανάλι και ζήτησα λεφτά γιατί δεν είχα να πάω στη δουλειά.»

Must Read

Η Βάσω Λασκαράκη έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Η Πολυκατοικία», «Κλεμμένα Όνειρα», «Το σόι σου» και «Έρωτας Μετά», ωστόσο η αναγνωρισιμότητα συγκεκριμένα ήρθε το 2008 με τη σειρά «Η Πολυκατοικία».

Η γνωστή ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ,  «Αυτός και ο άλλος», και μίλησε για την αισιόδοξη φύση της, δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε.

«Κοιτάω το ποτήρι να είναι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα ήμουν τελείως μόνη μου. Επί εποχή “Πολυκατοικίας” έχω πάει στο κανάλι και ζήτησα λεφτά γιατί δεν είχα να πάω στη δουλειά.»

 

Η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν κλονίσει τον χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός τάχθηκε υπέρ των θυμάτων λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «μία συγνώμη δεν είναι αρκετή για να βοηθήσει τα θύματα»

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι θύτες, αλλά θύματα θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλα. Για να γίνονται τέτοιες καταγγελίες δε μπορώ να πιστέψω ότι ξύπνησαν ένα πρωί αυτοί οι άνθρωποι και είπαν πάω να κατηγορήσω κάποιον άλλο. Χαίρομαι που μίλησαν αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήθελα να τιμωρηθούν οι θύτες. Πρέπει να πάνε φυλακή αυτοί οι άνθρωποι», δήλωσε για το ελληνικό κίνημα #metoo.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δημοσιότητα γύρω από το όνομά της,

«Έχει τύχει να χάσω τον ύπνο μου, όταν άνθρωπος με παρακολουθούσε επί μία εβδομάδα. Είδα φωτογραφίες μου από την καθημερινότητά μου. Δεν έχω νιώσει πιο σοκαρισμένη και πιο παραβιασμένη από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στο Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο.

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί επαγγελματικές προτάσεις που δεν θα δεχόταν με τίποτα να κάνει, απάντησε: «Με έχουν πάρει επί “Πολυκατοικίας” και μου ζήτησαν να κάνω γυμνό. Πήγα στο περίπτερο να δω ποιο περιοδικό είναι και ήταν σοκ το εξώφυλλο. Και τους είπα ότι το πολύ πολύ να σας δείξω έναν ώμο».

«Το τηλέφωνό μου υπήρχε στη Google επί δύο χρόνια και χτυπούσε και ήταν κυρίως παιδάκια. Βρέθηκε σε μια σελίδα χωρίς να ξέρω γιατί. Το αφαίρεσα πέρσι. Με έπαιρναν συνέχεια για δύο μήνες. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, δεν το πίστευα. Δεν άλλαξα νούμερο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This