Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό! Το αυτοκίνητό μου ήταν αναποδογυρισμένο»

«Είχα σπάσει το παράθυρο και σύρθηκα μόνη μου με την πλάτη για να βγω»

Must Read

Παρόλο που της έχουν γίνει προτάσεις και από άλλα κανάλια η Αντριάνα Παρασκευοπούλου δεν σκοπεύει να φύγει από το κρατικό κανάλι, καθώς όπως είχε δήλωση είναι παιδί της ΕΡΤ.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι μαχήτρια και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν χρόνια και που της άλλαξε τη ζωή.

Γι’ αυτήν την τραυματική εμπειρία μίλησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο περιοδικό «Hello», θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα στους οδηγούς.

Έχεις περιγράψει με πολύ συγκινητικό τρόπο το ατύχημα που είχες πάθει πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ένας οδηγός παραβίασε το stop κι έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό μου, το οποίο ανατράπηκε και σύρθηκε εξήντα μέτρα. Ήταν σοκαριστικό. Πολλοί με έχουν ρωτήσει τι σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή, αν ήταν, όπως στις ταινίες, που η ζωή περνά μπροστά σου σε εικόνες. Αυτό που μέχρι και σήμερα παραμένει ανεξήγητο για εμένα είναι ότι επιστράτευσα την λογική σε κάτι τόσο απρόσμενο και απότομο. Το αυτοκίνητό μου ήταν αναποδογυρισμένο κι ήμουν σε θέση να σκεφτώ λογικά τι έπρεπε να κάνω. Αποφάσισα να κουλουριάσω τα πόδια και τα χέρια μου για να μην σπάσουν και επαναλάμβανα δυνατά τα ονόματα των παιδιών μου. Έλεγα πως για εκείνα δεν θα αφήσω να συμβεί το κακό.

Ύστερα από πόση ώρα απεγκλωβίστηκες;

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι είχε πάθει σοκ όλη η γειτονιά και δεν ερχόταν κανείς να με τραβήξει. Είχα σπάσει το παράθυρο και σύρθηκα μόνη μου με την πλάτη για να βγω. Σώθηκα χάρη στη ζώνη ασφαλείας που φορούσα, η ζώνη ήταν αυτή που με έδεσε με την ζωή – κι αυτό είναι ένα μήνυμα που θα ήθελα να ακούσει ο κόσμος. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ατυχήματα προκαλούνται μόνο από μεγάλη ταχύτητα ή λόγω βροχής. Εμένα όμως μου συνέβη στη γειτονιά μου, την ώρα που πήγαινα στην δουλειά, σε απόσταση δέκα μέτρων από το σπίτι μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This