Σάββατο 19/6/2021

Χείμαρρος ο Γιάννης Φλωρινιώτης: «O Σάκης Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση δική μου» (video)

Ο εκκεντρικός τραγουδιστής αποκάλυψε την ηλικία του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε δίπλα από μεγάλους ρεμπέτες. Στις αρχές του 1970 όμως αποφάσισε να έρθεις στην Αθήνα και άρχισε να εργάζεται σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου χόρευε και τραγουδούσε ντυμένος με εκκεντρικά ρούχα. Η επιτυχία του ήταν δεδομένη ωστόσο δέχτηκε σκληρή κριτική.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up», αναφέρθηκε σε παλιές του συνεργασίες, σε κόντρες που είχε με συναδέλφους του, αλλά και στους τραγουδιστές που θεωρεί ότι τον μιμούνται.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Λευτέρη Πανταζή για το οποίο υποστηρίζει ότι έλεγε αρκετά ψέματα για εκείνον.

«Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Εγώ μίλησα στην εταιρεία μου να κάνει δίσκο. Τον στήριζα πολύ, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό σε μένα. Αλλά μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την Άντζελα Δημητρίου, την οποία όπως ισχυρίζεται βοήθησε στα ξεκινήματα της καριέρας της δήλωσε: «Την Άντζελα την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί. Έκανε καριέρα. Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Μου είπε ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί. Με κάλεσε ο επιχειρηματίας αλλά δεν του είχε πει τίποτα. Όταν έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με τα παιδιά μου είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης γουστάρει να δουλέψει μαζί σου;».

Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο υπερβολικό που έχουν γράψει για εκείνον, απάντησε: «Ότι είμαι 80. Είμαι 74»

Όσον αφορά τον Σάκη Ρουβά, εκτιμά πως «είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη. Μόνο που είναι σε ένα είδος ενώ εγώ τραγουδάω όλα τα είδη», 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ