Χρήστος Λούλης: «Δεν αρέσει στα παιδιά μου η δουλειά που κάνουμε επειδή τους λείπουμε» (video)

«Δεν ταίριαζαν τα χνώτα μας με αυτούς που έχουν καταγγελθεί»

Must Read

Ο Χρήστος Λούλης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του 1990 όταν έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με την σειρά «Η ζωή μας μία βόλτα», ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κλείσε τα μάτια». Φέτος τον παρακολουθούμε στον «Σιωπηλό δρόμο», ενώ πρωταγωνιστεί και στην πολλά υποσχόμενη σειρά του Cosmote TV «42 βαθμοί κελσίου».

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo, το οποίο ξεκίνησε από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και του θεάτρου, καθώς έχουν κατηγορηθεί αρκετοί συνάδελφοί του για άσκηση κακοποιητικών συμπεριφορών αλλά και σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Το Metoo ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε πάλι την ουσία του πράγματος και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε πέντε ανθρώπους, πέντε θύτες και 15 θύματα, τους οποίους τους ξέρουμε, είναι διάσημοι, τους θαυμάζουμε ή όχι, είναι εκεί πάνω και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι το γύρω γύρω, ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα.

Θέμα παιδείας και καλλιέργειας και ηθικής τάξης. Ταυτόχρονα με την καταγγελία πρέπει να υπάρχει εγρήγορση σε όλους, από τους πάνω μέχρι τους πιο κάτω.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε “γιατί τώρα;”. Ο καθένας βγαίνει και μιλάει όταν μπορεί, τώρα μπόρεσε και τώρα μίλησε. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί, που έχει βιαστεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα μιλήσει κάποιος. Εγώ θα μπορούσα να μιλήσω, αλλά ο καθένας έχει άλλο χαρακτήρα.

Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση. Δεν τα έφερε έτσι η ζωή. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς… Τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Ελληνοκύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον δεκάχρονο Αλέξανδρο και την εξάχρονη Σμαράγδα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στα παιδιά του δεν αρέσει να τους παρακολουθούν στην τηλεόραση.

«Τα παιδιά μας βαριούνται. Μας βλέπουν δύο λεπτά στην τηλεόραση και μετά βαριούνται. Δεν τους κάνει εντύπωση. Ο Αλέξανδρος μου έχει πει ότι δεν γουστάρει το θέατρο. Δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουμε. Τους λείπουμε. Η κόρη μας μάς ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ζωγράφος», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This