Σάββατο 19/6/2021

Συγκλονίζει η Κατερίνα Λέχου για το μεγάλο θαύμα που βίωσε όταν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Αμερικής

«Αυτό είναι ίσως το πιο μεγάλο θαύμα που έχει συμβεί στη ζωή μου».

Η Κατερίνα Λέχου είναι βαθιά θρησκευόμενη, άλλωστε, όπως είχε πει σε παλαιότερη δήλωση της, η μεγάλη πίστη της στο Θεό ήταν αυτή που την οδήγησε στο γάμο με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Μάνο Στρατάκη, με με τον οποίο συγκατοίκησε τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Δείτε επίσης: Εξομολόγηση της Λέχου για τις λάθος επιλογές και αποτυχίες στα προσωπικά της (video)

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο θαύμα το βίωσε, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στην προσωπική σου διαδρομή;

Βέβαια! Μου έχουν συμβεί πολλά μικρά ή πιο μεγάλα καθημερινά θαύματα. Υπάρχει όμως ένα συμβάν που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη μου γιατί ήταν ουσιαστικό θέμα επιβίωσης.

Δηλαδή;

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο της Αμερικής κλινήρης, ανήμπορη, χωρίς να έχω δίπλα μου έναν δικό μου άνθρωπο. Έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο σε τρεις ημέρες κι εγώ δεν είχα τη δύναμη ούτε να περπατήσω μέχρι το διάδρομο. Ενώ σκεφτόμουν αγωνιωδώς τι θα κάνω, με επισκέφτηκε ένας άνθρωπος που δεν περίμενα. Τον ρώτησα αν μπορούσε να με φιλοξενήσει σπίτι του για ένα διάστημα και μου απάντησε θετικά ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν είχε στέγη εκεί.

Μέσα σε λίγες ώρες βρήκε και με φιλοξένησε για τους επόμενους δύο μήνες, που ήταν αναγκαίοι για να αναρρώσω και να μπορέσω να ταξιδέψω. Αυτό είναι ίσως το πιο μεγάλο θαύμα που έχει συμβεί στη ζωή μου, πέρα από πολλά μικρά καθημερινά που βιώνω. Όμως η προϋπόθεση για το θαύμα είναι να θέλεις να το δεις ως τέτοιο.

Οπότε, ούσα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, δεν έχεις το φόβο του θανάτου;

Όταν συμφιλιωνόμαστε με τη ζωή, αυτόματα συμφιλιωνόμαστε και με τον θάνατο, είναι αλληλένδετα για εμένα. Όχι, ότι δεν φοβάμαι, απλώς δεν ανησυχώ. Θα ανησυχώ για το σίγουρο;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ