Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έκανα 12 ράμματα» (video)

«Ο δικός μου ο δρόμος ήταν να γίνω μητέρα»

Must Read

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το 2000 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Απαγορευμένη Αγάπη», έκτοτε ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις αλλά και κινηματογραφικές ταινίες. Πρόσφατα μάλιστα την απολαύσαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή «Roomies».

Αυτό ίσως που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η γνωστή ηθοποιός υπήρξε πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και στον στίβο. Μάλιστα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 εκπροσώπησε και την εθνική ομάδα με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ το 1992 αναδείχθηκε και βαλκανιονίκης με την εθνική ομάδα νεανίδων.

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε ξανά στα παλιά της λημέρια και ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο γυμναστήριο όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής, η ηθοποιός αναπολήσει στιγμές από τις απαιτητικές προπονήσεις που έκανε.

«Μπαίνοντας μέσα, το πρώτο πράγμα που έκανα εικόνα ήταν τα κρύα απογεύματα του χειμώνα. Πονούσαν τα δάχτυλα από το κρύο και σε χτυπούσαν τα ξύλινα στεφάνια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις αποτυχίες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από την φύση της αισιόδοξη ωστόσο παραδέχτηκε πως ο αθλητισμός την βοήθησε να τις διαχειριστεί.

«Έχω κλάψει πολύ για αγώνες που δεν πήγαν όπως θα ήθελα και άντε ξανά ‘σήκω Ντορέττα’. Εκπαιδεύεσαι στο να διαχειρίζεσαι την αποτυχία. Στεναχωριέμαι όταν κάνω κάτι στη δουλειά και δεν πάει όπως θα ήθελα αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Όσο προσπαθείς δεν αποτυγχάνεις, μαθαίνεις», τόνισε ενώ για την απόφασή της να απέχει από τον αθλητισμό δήλωσε: «Σταμάτησα να αθλούμαι γιατί δεν ήθελα άλλο. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έκανα 12 ράμματα».

Η ηθοποιός από το 2004 μέχρι το 2009 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο.

Για το γεγονός ότι έκανε παιδιά σε αρκετά νεαρή ηλικία δήλωσε: «Πολύ μικρή έκανα παιδιά, αυτός ήταν ο δικός μου ο δρόμος. Στα 24 που έγινα μητέρα δεν είχα διαμορφώσει ακόμη την προσωπικότητά μου στο 100%.»

«Είμαι χαρούμενη για το δώρο που μας ήρθε από τον Θεό. Είμαι μια τρισευτυχισμένη θεία. Βοηθάω την αδερφή μου με κάποιους φόβους. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μια υπέροχη μαμά», είπε για την αδερφή της που απέκτησε κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This