Οι αιχμές του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Ιωάννα Μαλέσκου για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ

Έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό!

Must Read

Το φαρμάκι του έσταξε για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο την Ιωάννα Μαλέσκου.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός παρουσιαστής κάνει κακεντρεχή σχόλια για κάποιο δημόσιο πρόσωπο.

Πριν από κάποιο διάστημα ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, είχε ρίξει τα βέλη του στην Κατερίνα Καινούργιου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, όπου έκανε retweet κάποια αρνητικά σχόλια τα οποία έγιναν για την εξωτερική της εμφάνιση, με την παρουσιάστρια να δίνει την δική της αποστομωτική απάντηση.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο φαίνεται πως έβαλε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it» για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

«”Το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει”, είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει», έγραφε χαρακτηριστικά ο χρήστης του Twitter με τον δημοσιογράφο να κάνει retweet σχολιάζοντας: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’ αγιάσει το στόμα σου», υποδηλώνοντας πως εμμέσως πλην σαφώς, συμφωνεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This