Τα retweets του Ουγγαρέζου που εξόργισαν την Καινούργιου: «Τον λυπάμαι»

Ο συνεργάτης του «Πρωινού» έστρεψε χωρίς λόγο τα βέλη του στην παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε»

Must Read

Δεν ξέρουμε τι ζόρι τραβάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και σιγοντάρει εκείνους που την κράζουν στο twitter.

Το σίγουρο είναι πως κατάφερε να την κάνει έξαλλη, βάζοντας ακόμη μία κόντρα στο… βιογραφικό του! Ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έστρεψε, στα καλά καθούμενα, τα… βέλη του εναντίον της οικοδέσποινας του «Ευτυχείτε», στο Open.

Ολα άρχισαν όταν ο Δημήτρης έκανε retweet κάποια αρνητικά σχόλια για την Κατερίνα, με τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας να την ενημερώνουν για την κίνησή του. «Μιλάει για φρέσκα πρόσωπα και έχει το χάσταγκ του “Ευτυχείτε”, που η τελευταία φορά που το πρόσωπο της Καινούργιου έμοιαζε φρέσκο ήταν στην τρίτη δημοτικού» αναφέρει το ένα tweet που αναδημοσίευσε ο πανελίστας του «Πρωινού». Οσο για το δεύτερο, είναι ακόμη χειρότερο και λέει: «Η Καινούργιου είναι 35 και με το ντύσιμο και το βάψιμο που κάνει μοιάζει με νεόπλουτη (ημιμαθή) 45άρα με 50άρα. Φρέσκο το λες και αυτό. Λογικό».

Διαβάζοντας τα retweets του Ουγγαρέζου, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έσπευσε να του απαντήσει με τον δικό της «καυστικό» τρόπο. «Μ’ ενημερώνετε για τα retweets που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μία φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά η Κατερίνα. «Ακρως προσβλητικά για μια γυναίκα, πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα…και “παρουσιαστή” που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα…» συμπλήρωσε λίγο αργότερα. Η Κατερίνα αναδημοσίευσε πολλά σχόλια συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο, όταν ένας follower τής εξήγησε πως όταν βρίζουν τον Ουγγαρέζο κάνει επίσης τα σχόλια retweets, σχολίασε:

«Aλλο να τα κάνει για τον εαυτό του και άλλο για μία γυναίκα… και τα δικά μου τα αρνητικά κι εγώ τα κάνω retweet». Στον… χορό του twitter μπήκε και ο συνεργάτης της Κατερίνας στην πρωινή εκπομπή του Open Γρηγόρης Γκουντάρας, δείχνοντάς της δημόσια τη στήριξή του. «Δεν θέλω να χαλιέσαι με τίποτα!» έγραψε. «Γελάω αγάπη μου, όλα ΤΟΠ» του απάντησε εκείνη.

Να θυμίσουμε ότι από τον περασμένο Νοέμβριο, στον αέρα του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου είχε προδώσει πως δεν έχουν επικοινωνία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν και δεν έχουν τσακωθεί. «Με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει» είχε πει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This