Το «άκυρο» που έδωσε Νικολέττα Τσομπανίδου στον Παναγιώτη Βασιλάκο: «Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει» (video)

Όσα είπε η Νικόλ για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο καθώς επίσης απαντάει και στις φήμες που την θέλουν σε νέα σχέση!

Must Read

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δέχτηκε να γίνει ο πρώτος Έλληνας «Bachelor» προκειμένου να βρει τη γυναίκα της ζωής του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ωστόσο θεώρησε ότι τη βρήκε στα μάτια της Νικολέττας Τσομπανίδου, η οποία κατάφερε να τον κερδίσει ανάμεσα σε 19 κοπέλες που τον διεκδικούσαν.

Ενώ οι δύο του ζούσαν ένα θυελλώδη έρωτα, η νεαρή χορεύτρια ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο παρουσιαστής τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το τελευταίο διάστημα βέβαια φήμες θέλουν το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη να έχει προχωρήσει τη ζωή της και να είναι πάλι ερωτευμένη.

Η 22χρονη cheerleader μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκου ενώ αποκάλυψε ότι από τη μεριά του παρουσιαστή, είχε γίνει προσπάθεια για επανασύνδεση. Όσον αφορά τη φημολογία ότι βρίσκεται σε νέα σχέση, η ίδια δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο με τον τρόπο της άφησε να εννοηθεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει».

Αναφορικά με την αιχμηρή ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο instagram, σχετικά με τους αχάριστους ανθρώπους που έχει βοηθήσει, η πρώην σύντροφος του απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει σχέση αυτήν την περίοδο, εκείνη δήλωσε πως «είναι καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This