Με ιδιαίτερη προσοχή ο εμβολιασμός της Έλενας Παπαρίζου λόγω αλλεργιών

H φωτογραφία από το νοσοκομείο- Με φλεβοκαθετήρα η τραγουδίστρια

Must Read

Με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή εμβολιάστηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η καλλιτέχνιδα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, όχι μόνο για το ταλέντο αλλά και για την εξαιρετική προσωπικότητά της και το δυναμικό ταπεραμέντο της, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η Έλενα Παπαρίζου που εμβολιάστηκε στο Ιπποκράτειο και ευχαρίστησε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την ιδιαίτερη προσοχή που επέδειξαν καθώς η ίδια ανήκει στις ομάδες των ανθρώπων που πάσχουν από αλλεργίες. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται ότι το προσωπικό της έχει τοποθετήσει φλεβοκαθετήρα προκειμένου να υπάρξει άμεση αντίδραση σε κάποια ενδεχόμενη παρενέργεια.

«Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο. Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το έθνικό σύστημα υγείας» έγραψε στον λογαριασμό της η Έλενα Παπαρίζου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This