Η Κατσαφάδου «δάγκωσε τη λαμαρίνα» με τον Δαδακαρίδη

«Τον είδα από κοντά και πήγα να πεθάνω»

Must Read

Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, πες αλεύρι! Η… μαγεία της φύσης σε γυρεύει και θέλει να… συναντηθείς με την ψυχολογία της ύλης της! Η Δήμητρα Κατσαφάδου φαίνεται ότι έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» τον πρωταγωνιστή του σίριαλ «Ετερος εγώ». Δεν δίστασε μάλιστα να το ομολογήσει δημόσια ότι της αρέσει πολύ σαν άντρας.

Η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών και έχει γίνει viral για το σλόγκαν της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου στο YouTube και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του χωρίς φόβο, με απόλυτη ειλικρίνεια και με περίσσιο πάθος.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποιον διάσημο Ελληνα θα μπορούσε να δει ερωτικά. «Ενας είναι πολύ όμορφος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μου αρέσει πολύ. Είναι άντρας, έχει κάτι που δεν το βγάζει, δεν φαίνεται, τρελαίνομαι!» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου και συνέχισε:

«Τον είδα από κοντά και πήγα να πεθάνω. Στο Μέγαρο Μουσικής παίρναμε βραβείο και μ’ έπιασε κόψιμο, εφίδρωση, κρίση πανικού, όλα. Λέω, πάρτε και τα βραβεία, πάρτε τα όλα, παρέλαβε το βραβείο ο αδελφός μου».

https://www.youtube.com/watch?v=Ls8y8yyGNis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This