Η Αναστασία Τερζή εκπροσωπεί την Ελλάδα στα καλλιστεία Miss World Next Top Model 2021

Με τρέλα και... κορδέλα!

Must Read

Ταχυκαρδίες στη Βηρυτό από την κουκλάρα Αναστασία Τερζή! Μπορεί κάθε φορά που προσγειώνεται στο Ντουμπάι να προκαλεί με την εμφάνισή της πανικό, αλλά εδώ και λίγες ημέρες ο «πειρασμός» που συνδυάζει το μόντελινγκ με το τραγούδι με στόχο να αφήσει το αποτύπωμά του στο καλλιτεχνικό στερέωμα κάνει «ταραχή» στον Λίβανο, μια και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss World Next Top Model 2021.

Εχοντας ως όνειρο να γυρίσει στην Ελλάδα με το στέμμα στις αποσκευές της και την κορδέλα της πρώτης νικήτριας, η Αναστασία θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε εκπροσώπους από πολλές χώρες, με πίστη στον εαυτό της και θέλοντας να μας κάνει όλους υπερήφανους! Αλλωστε κουβαλά μεγάλη πείρα σε καλλιστεία, μια και έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International», ενώ το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ, στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International», κατακτώντας τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World».

Σε δωμάτιο ξενοχείου στη Βηρυτό

Επίσης έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε επιδείξεις (έχει περπατήσει μέχρι και σε catwalk του γαλλικού οίκου μόδας Guy Laroche). Αφού γέμισε τις μπαταρίες της στα ελληνικά νησιά και με τις πόζες της έκανε άνω κάτω το Instagram, πάτησε το πόδι της στη Βηρυτό αποφασισμένη να γίνει εστεμμένη στις 20 Ιουνίου, τη βραδιά του μεγάλου τελικού!

Με τη «Miss Σερβία»

«Το ημερολόγιο»

Παίζοντας στα δάχτυλα τα social media, η Τερζή ενημερώνει τους ακολούθους της για την πορεία των προετοιμασιών λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, κερδίζοντας τη συμπάθεια των διαγωνιζομένων άλλων χωρών! Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι σκληρός και να δοθεί μάχη στήθος με στήθος για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου, όμως η εκπρόσωπος της χώρας μας έχει τον τρόπο με την ευγένειά της να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων, ακόμη και των κοριτσιών που θα βρεθούν «απέναντί» της στη σκηνή των καλλιστείων!

Με τη «Miss Ρωσία»

Η ίδια, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, πρωταγωνιστεί και κατά τη διάρκεια των happenings και των events πριν από τη μεγάλη βραδιά του τελικού, με το χαμόγελό της να κερδίζει τους πάντες! Και μπορεί να έχει έρθει πολύ κοντά με τις εκπροσώπους της Ρωσίας και της Σερβίας, όμως την ώρα του διαγωνισμού οι συμπάθειες θα μείνουν στην άκρη. Μην ξεχνάμε ότι πάει φουλ για το στέμμα με τρέλα και κορδέλα!

Με την ελληνική σημαία όταν έφευγε για τη Βηρυτό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This