Τετάρτη 28/7/2021

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Στην Αγγλία δέχθηκα πολλές φορές κριτική για το από που είσαι εσύ» (video)

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το παρελθόν του αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Ευτυχώς είχα τις αξίες από την οικογένειά μου και με συναντά το ρητό του Καζαντζάκη αγάπα τον άνθρωπο, να μην διαχωρίζω τίποτα στη ζωή μου και να σέβομαι τους ανθρώπους για αυτό που είναι. Στην Αγγλία δέχθηκα πολλές φορές κριτική για το από που είσαι εσύ. Ήμουν τυχερός γιατί συναναστράφηκα με ανθρώπους που είχαμε τις ίδιες αξίες. Μόνο στενάχωρα είναι τα πράγματα κι ήθελα πάντα να είμαι με ανθρώπους που δεν τους δόθηκαν οι ίδιες ευκαιρίες στην ζωή» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανάμεσα σε συναφέλφους του, είπε: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν η ερώτηση του γιατί τώρα, ακόμα και σήμερα με ενοχλεί. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να εκφράζεται όταν κι όποτε το θέλει. Πιστεύω και στην ελληνική δικαιοσύνη, που θα καταλάβει και θα δει τα πράγματα. Μόνο στενοχώρια είναι όταν οι άνθρωποι παιδεύονται. Ευτυχώς ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία είτε να ξεχάσω είτε να καλύψω και για τους συναδέλφους μου και για εμένα. Αν μου είχε ζητηθεί, θα ήμουν δίπλα σε συναδέλφους… Σε λογικό πλαίσιο είμαι των ευκαιριών, όχι όταν το πράγμα ξεφύγει».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ