Η Αναστασία Τερζή στέφθηκε «Miss Best Body» σε διαγωνισμό ομορφιάς στον Λίβανο

«Βασίλισσα» στον Λίβανο!

Must Read

Τα κατάφερε το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή, που κέρδισε τον τίτλο Miss Best Body στον διεθνή διαγωνισμό Miss World Next Top Model 2021 που έγινε στον Λίβανο!

«A dream came true, believe in yourself, have faith and everything is possible! I want to thank you all for your support and your love!» έγραψε το γνωστό μοντέλο στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε τη φωτογραφία με το στέμμα θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς φίλους της για τη στήριξή τους στον διαγωνισμό. Μπορεί κάθε φορά που προσγειώνεται στο Ντουμπάι να προκαλεί με την εμφάνισή της πανικό, αλλά εδώ και λίγες ημέρες ο «πειρασμός» που συνδυάζει το μόντελινγκ με το τραγούδι έκανε «ταραχή» στον Λίβανο μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και καταφέρνοντας να κερδίσει τίτλο στον διεθνή διαγωνισμό.

Εχει εξάλλου μεγάλη πείρα σε καλλιστεία, μια και έχει κατακτήσει τον τίτλο Μiss Grand Greece International, ενώ το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ, στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International», κατακτώντας τον τίτλο Μiss Fashion Model of the World. Επίσης έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε επιδείξεις (έχει περπατήσει μέχρι και σε catwalk του γαλλικού οίκου μόδας Guy Laroche).

Ετσι η Αναστασία, αφού γέμισε τις μπαταρίες της στα ελληνικά νησιά και με τις πόζες της έκανε άνω κάτω το Instagram, πάτησε το πόδι της στη Βηρυτό, λάμποντας με την παρουσία της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This