Σάββατο 31/7/2021

Ο Λουκάς Νομικός «νίκησε» την κόρη του Μυρτάλη – Ήθελε τη διατροφή για να διάγει πολυτελή βίο 

Πλέον δεν θα της καταβάλλει κάθε μήνα 5.277 ευρώ

Και με τη «βούλα» της Δικαιοσύνης δεν είναι υποχρεωμένος πλέον ο εφοπλιστής Λουκάς Νομικός να πληρώνει μηνιαία διατροφή στην κόρη του Μυρτάλη, μετά τη «νίκη» που πέτυχε στην άγρια δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους!

Με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε ότι ο εφοπλιστής δεν υποχρεώνεται να πληρώνει κάθε μήνα το ποσό των 5.277 ευρώ στην 23χρονη, η οποία είχε εντυπωσιάσει τους κριτές του «The Voice» με τη φωνή και την εμφάνισή της. Και τούτο γιατί, από τα στοιχεία που προσκόμισε στο δικαστήριο ο Λουκάς Νομικός, προέκυψε ότι η κόρη του δεν ήθελε τα χρήματα για τις σπουδές της σε πανεπιστήμιο στην Αμερική, όπως ισχυριζόταν, αλλά για να διάγει πολυτελή βίο!

nomikou

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, το επίδικο χρονικό διάστημα η κόρη του βρισκόταν στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό και είχε διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του, φτάνοντας να αλλάξει το επώνυμό της στο προφίλ της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, τα οποία δημοσίευσε το protothema.gr, η Μυρτάλη Νομικού, με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών της Λουκά και Υβόννης, πήγε τον Οκτώβριο του 2015 στην Αγγλία για να σπουδάσει στη δραματική σχολή EAST15 του Πανεπιστημίου του Eσεξ. Ομως, πριν ολοκληρώσει τις σπουδές της, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με τη συναίνεση του πατέρα της, ο οποίος της κάλυπτε όλα τα έξοδα, και γράφτηκε στο πανεπιστήμιο American Musical and Dramatic Academy, ολοκληρώνοντας δύο έτη σπουδών με αντικείμενο το μιούζικαλ.

murtali1

Μετά την αποφοίτησή της στις 25 Μαΐου 2018 εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει νέο κύκλο σπουδών στο Πανεπιστήμιο New School της Νέας Υόρκης για την απόκτηση μπάτσελορ, διάρκειας δύο χρόνων. Μάλιστα, είχε και υποτροφία 2.500 δολαρίων, η οποία της χορηγήθηκε με την εγγραφή της, που σημαίνει ότι θα έδινε 16.025 δολάρια στο πρώτο εξάμηνο, αντί για 18.525 δολάρια. Ωστόσο, η απόφασή της βρήκε αντίθετο τον πατέρα της, που, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία, αρνήθηκε να τη χρηματοδοτήσει. Παρ’ όλα αυτά, η Μυρτάλη εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο τον Ιούνιο του 2018 και στις 9 Αυγούστου του ίδιου έτους κατέβαλε 4.061 δολάρια που απαιτούνταν για την εγγραφή της.

Ασφαλιστικά μέτρα

Στις 25 Ιουλίου 2018 προσέφυγε εναντίον του πατέρα της με ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητούσε να της επιδικαστεί προσωρινή διατροφή, αφού δεν μπορούσε να εργαστεί, όπως ισχυριζόταν. Το δικαστήριο έκρινε πως για το χρονικό διάστημα από την επίδοση των αιτήσεων ως την έκδοση απόφασης επί της κρινόμενης αγωγής, ο εφοπλιστής έπρεπε να προκαταβάλλει προσωρινά στην 23χρονη το μηνιαίο ποσό των 3.866 ευρώ, που αυξήθηκε σε 5.277 ευρώ, μια και η Μυρτάλη επικαλέστηκε εκ νέου αύξηση στα δίδακτρα του πανεπιστημίου.

Η «απάντηση» του Λουκά Νομικού ήταν να καταθέσει αίτηση ανάκλησης της εν λόγω απόφασης, και στις 15 Απριλίου, φέτος, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά αποφάσισε ότι ο εφοπλιστής δεν είναι πλέον αναγκασμένος να πληρώνει διατροφή στην κόρη του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά και στη Μύκονο