Σάκης Ρουβάς: «Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου! Μπορεί να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά» (video)

«Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα»

Must Read

Μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς με τον Φοίβο, αφού ο στιχουργός και συνθέτης, που έχει στο βιογραφικό του δεκάδες επιτυχίες, επιμελήθηκε τον τελευταίο δίσκο του γνωστού τραγουδιστή.

Ο βασιλιάς της pop ελληνικής σκηνής μαζί με τον πετυχημένο στιχουργό ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους μετά από 20 χρόνια. το 2001 μάλιστα είχε γίνει η πρώτη τους μουσική συνύπαρξη με το single «Disco girl» αλλά και τον δίσκο «Όλα καλά».

Χθες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δίσκου του Σάκη Ρουβά που έχει την υπογραφή του Φοίβου και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί για να αποσπάσει τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Είναι πολλά τα χρόνια αλλά κρατά και πολλά χρόνια αυτή η κολόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι μουσικά με τον Φοίβο. Είχαμε κάνει άλλωστε και πολύ μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ μας. Πολύ όμορφα τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο… Ο Φοίβος είναι πραγματικά στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ που σε αυτή τη συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι να το ακούσω και συνεργαζόμαστε τώρα σε αυτό το άλμπουμ», είπε αρχικά ο γνωστός ερμηνευτής.

Στην συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πως δεν φοβάται το πέρασμα του χρόνου αντιθέτως νιώθει πως είναι στα «καλύτερά του»

«Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα και πράγματι νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου γιατί μπορεί να κάνω κάτι και να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά. Ο χρόνος μας κάνει καλύτερους, τον αγαπάμε», τόνισε.

«Ο Σάκης είναι στα καλύτερά του, τον άφησα τότε στα πολύ καλά του και τον βρίσκω τώρα στα καλύτερά του», σχολίασε με τη σειρά του ο Φοίβος.

Αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά ο διάσημος τραγουδιστής ανέφερε: «Πρώτη φορά ακούω ότι θα συνεργαστώ με τον Τριαντάφυλλου. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για νυχτερινό σχήμα, έχουν γίνει άλλες συζητήσεις αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε, δε χανόμαστε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This