Η «κληρονομιά» της Μίνας Αρναούτη από τον Παντελή Παντελίδη (video)

Το τραγούδι του Παντελίδη που δεν έχει ακούσει ποτέ κανείς

Must Read

Από την ημέρα που έγινε το μοιραίο εκείνο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη η μία εκ των δύο συνεπιβάτιδα του, Μίνα Αρναούτη βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους γονείς του αείμνηστου τραγουδιστή.

Oι γονείς του αγαπημένου ερμηνευτή είχαν ασκήσει αγωγή πριν 3 χρόνια στη νεαρή κοπέλα για συκοφαντική δυσφήμιση και εν τέλει το δικαστήριο απεφάνθη ότι θα πρέπει να τους αποζημιώσει με το ποσό των 11,500 ευρώ.

Η Mίνα Aρναούτη πλήρωσε το ποσό που της ζητήθηκε με το φόβο μην της γίνει κατάσχεση της περιουσίας της.

Για το γεγονός αυτό μίλησε η ίδια στην Ελίζαμπεθ Eλέτσι και το Mykonos Live tv αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να τη βοηθήσουν προκειμένου να μαζέψει το εν λόγω χρηματικό ποσό διότι η ίδια δεν εργάζεται.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», δήλωσε στην γνωστή δημοσιογράφο.

Το τραγούδι του Παντελίδη που δεν έχει ακούσει ποτέ κανείς

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή της ένα τραγούδι του Παντελίδη το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανείς.

«Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος η Μίνα Αρναούτη έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους οδηγούν ενώ έχουν πιει τονίζοντας: «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This