Πυρά Κραουνάκη για Τσίπρα και Αριστερά! «Δεν με απασχολεί η δεύτερη ευκαιρία του»

Must Read

Λιγάκι αργά δεν κατάλαβε ο Σταμάτης Κραουνάκης ότι η αντιπολίτευση «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου»; Ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής μίλησε σε περιοδικό της Πάτρας, το γνωστό «Πατρινόραμα», και εξαπέλυσε μύδρους κατά του άλλοτε «θεού του» Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον τώρα όχι μόνο βρίσκει… λίγο, αλλά προφητεύει κιόλας ότι θα γεννηθεί νέος ηγέτης στην Αριστερά.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Δεν με απασχολεί καθόλου η δεύτερη ευκαιρία του Τσίπρα» λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό που με απασχολεί και στο οποίο κάνω πολύ σοβαρή κριτική είναι ένα: Τι κάνει η αντιπολίτευση; Καριέρα. Βλέπω, όλοι σχεδιάζουν πώς θα μοιραστούν τα ψηφαλάκια. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μία προσωπικότητα που να δείχνει ότι πονάει τον τόπο. Από κανέναν χώρο» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης, φανερά απογοητευμένος από τους φίλους του στην Αριστερά.

Προβλέπει μάλιστα ότι «η συνθήκη θα γεννήσει καινούργιο πρόσωπο». «Βλέπω και στα συλλαλητήρια του ΣΥΡΙΖΑ κομματικούς υπαλλήλους. Παιδιά που είναι μισθωτοί του κόμματος και πολλοί από αυτούς δεν είναι και πρώτης τάξεως παιδιά» συμπληρώνει ο μουσικός Κραουνάκης.

Συγχρόνως κατηγορεί και την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη για περιορισμό των ελευθεριών και της δημοκρατίας. «Η γενική κατεύθυνση αυτής της κυβέρνησης είναι να βάλει τα δύο πόδια της ελευθερίας σε ένα παπούτσι» υποστηρίζει χαρακτηριστικά!

Βαριές οι καμπάνες του Σταμάτη Κραουνάκη για τους πολιτικούς του φίλους και μη, και από ό,τι καταλαβαίνουμε… απέσυρε ήδη τη στήριξή του στον Αλέξη και στα… άλλα παιδιά!
«Πήρα κόκκινα γυαλιά κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπω…» δηλαδή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This