Οι διαγωνιζόμενες των καλλιστείων «Mις Παγκόσμιος Τουρισμός» έχουν ξετρελαθεί με τη χώρα μας

«Σας αρέσει η Ελλάδα miss»;

Must Read

Kαλλονές από όλον τον κόσμο ήρθαν στην Ελλάδα ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία! Και όλα αυτά για τον 25ο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και τουρισμού «Mις Παγκόσμιος Τουρισμός – Save Water» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις αρχές Ιουλίου!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Τα καλλιστεία, που τελούν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ για 25η κατά σειρά χρονιά, με την «Espresso» να είναι εκ των χορηγών επικοινωνίας του θεσμού, αποτελούν μια πρώτης τάξης διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό και οι διαγωνιζόμενες, στα πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών και events, θα επισκεφθούν τη Μύκονο, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τον Ολυμπο, τη Λάρισα, τα Μετέωρα, τη Λίμνη Πλαστήρα, την Ελευσίνα, με βασικό κέντρο αναφοράς την Αθήνα! Χιλιάδες emails, εκατομμύρια likes και impressions θα «ταξιδέψουν» από τις υποψήφιες μέσα από το Instagram και το facebook σε όλον τον πλανήτη, προβάλλοντας τη φιλοξενία και τα πανέμορφα τοπία της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο.

Στιγμιότυπο από το event στο Κολωνάκι

Η διοργάνωση έχει ανατεθεί για 25η συνεχή χρονιά στον πολύπειρο και δραστήριο πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων Γιώργο Κουτούλια, με την «Espresso» να ακολουθεί τις διαγωνιζόμενες στις πρώτες τους εξορμήσεις στην πρωτεύουσα! Στις αρχές της εβδομάδας, το πρώτο γκρουπ των κοριτσιών «Miss Τourism» βρέθηκε στο Κολωνάκι, και συγκεκριμένα στο Pierro’s, όπου μας «συστήθηκαν» μέσα από ένα event! Δώδεκα διαγωνιζόμενες κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των περαστικών, με τις Miss Τοurism των ΗΠΑ, Λετονίας, Ουγγαρίας, Ουκρανίας, Αιγύπτου, Γαλλίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας, Φινλανδίας και Ελλάδας να δοκιμάζουν γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, με τις περισσότερες να ξετρελαίνονται με τον μουσακά και τη χωριάτικη σαλάτα!

Οι διαγωνιζόμενες κατά τη διάρκεια του happening στο Σύνταγμα κρατώντας πανό με το σύνθημα «All you want is Greece»

Happening στο Σύνταγμα

Τα events όμως δεν σταμάτησαν, μια και την Τετάρτη οι διαγωνιζόμενες, με σύνθημα «All you want is Greece», βρέθηκαν στο Σύνταγμα, προσκαλώντας τους τουρίστες από όλον τον κόσμο να επισκεφθούν τη χώρα μας! Οπως είναι άλλωστε και το φετινό επίσημο σλόγκαν του ΕΟΤ, το «All you want is Greece» ειπώθηκε από τα χείλη των κοριτσιών, τα οποία μάλιστα κράτησαν και το σχετικό πανό με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων, με τους περαστικούς να τις χειροκροτούν και να τις «αιχμαλωτίζουν» στα κινητά τους!

Ποζάροντας δίπλα σε εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς

Οι υποψήφιες μαζί με τον Γιώργο Κουτούλια θα κάνουν tour στη Θεσσαλονίκη, και στην Κατερίνη, ενώ θα πάνε για ορειβασία στον Ολυμπο, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μάθουν για την αρχαία Ιστορία! Δεν θα σταματήσουν όμως εκεί, μια και θα πάρουν μέρος και σε περιβαλλοντικές δράσεις, καθώς θα φυτέψουν τριαντάφυλλα στη Λίμνη Πλαστήρα, ενώ θα πάρουν μέρος και σε καθάρισμα παραλιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This