Ο «mr ΟΦΗ» έγινε θείος από gay γονείς

Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύντροφός του σχεδιαστής Peter Dundas απέκτησαν γιο με παρένθετη μητέρα

Must Read

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες μέρες ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφος και συνεργάτης του Ευάγγελος Μπούσης (αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση) και γόνος της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας του Δημήτρη Μπούση, με ελληνική καταγωγή και με αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο και έδρα στο Σικάγο των ΗΠΑ!

Ο λόγος; Εγιναν γονείς, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής! Το ζευγάρι δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του και τον παθιασμένο έρωτά του και έτσι στις 14 Ιουνίου ήρθε στη ζωή -με παρένθετη μητέρα- ο γιος τους Alexios -Peter, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Σύμφωνα με την Espresso, όπως αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γνωστός σχεδιαστής, «ο EV κι εγώ γιορτάζουμε την ημέρα του πατέρα, κρατώντας στην αγκαλιά μας τον γιο μας Αλέξιο-Πήτερ. Είμαστε τώρα μία οικογένεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άφιξη του μικρού αγγέλου μας. Ευγνωμονούμε την υπέροχη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της που έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί μας. Επίσης τους θαυμάσιους γιατρούς μας, την υπέροχη μαία που τον παρέδωσε υγιή, τους υποστηρικτές μας φίλους και την Καλιφόρνια που άφησαν παιδιά σαν εμάς να γίνουν μπαμπάδες τόσο ομαλά… Η αγάπη πάντα νικάει…» Από την άλλη, ο Ευάγγελος Μπούσης έγραψε στα social media: «Είμαστε πάνω από το φεγγάρι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα. Ελπίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι πατέρες που μπορούμε για το αγοράκι μας.. Να σημειωθεί πως η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, η Ελένη Μπούση, αποκαλείται «Μητέρα Τερέζα του Σικάγου».

Φιλανθρωπικό έργο

Γυναίκα της προσφοράς, δυναμική επιχειρηματίας, υπέροχη σύζυγος, μάνα και γιαγιά του νεογέννητου μωρού των παιδιών της που λατρεύει -του Ευάγγελου και του Πήτερ-, κάθε χρόνο στο Σικάγο οργανώνει μια μεγαλειώδη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς του Hippocratic Cancer Research, του ιδρύματος το οποίο ίδρυσε το 2015 και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της. Η ερευνητική δραστηριότητά του επικεντρώνεται στην εξεύρεση λύσεων σε σχέση με τα καρκινικά κύτταρα και την ανάπτυξη νέων θεραπειών.

Μπίζνες για το ζευγάρι και στην Ελλάδα

Η χαρά και το κέφι βρίσκονται στην καρδιά του διάσημου οίκου που δημιούργησαν ο Dundas (δηµιουργικά) και ο Μπούσης (επιχειρηµατικά), με τις συλλογές τους να εστιάζουν στην πιο θηλυκή πλευρά των πελατισσών τους, όπως η Τζέιν Φόντα και η Μισέλ Ομπάμα, αλλά και «it» girls, όπως η κολλητή τους φίλη Ευγενία Νιάρχου και η Εμιλι Ραταϊκόφσκι. Δημιουργίες τους στην Ελλάδα υπάρχουν στο κατάστημα Luisa στη Μύκονο και την Αθήνα. Στη Μύκονο άλλωστε πρόπερσι γιόρτασαν με πάρτι και ντεφιλέ τα πέντε χρόνια του κοινού τους βίου και τα δύο νέα brands τους.

Σκανδιναβός µε αµερικανική παιδεία και µεσογειακή καρδιά, ο Peter Dundas γεννήθηκε στο Οσλο και εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ στα 14 χρόνια του. Σπούδασε στη σχολή Parsons της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια ανέλαβε τα δηµιουργικά ηνία στους οίκους Ungaro, Pucci και Roberto Cavalli. Η σόλο πορεία του άρχισε µέσα από τη συνεργασία του µε την Μπιγιονσέ. Λατρεύει τη χώρα μας, είναι χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ και διαθέτει υπέροχο σπίτι στη Νάξο, το οποίο σύντομα θα επισκεφθεί με τον σύντροφό του και τον γιο τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This