Καυτές ερωτικές σκηνές στο σανίδι του Αναστάση Ροϊλού με την Εριέττα Μανούρη, που είναι μαζί και στη ζωή

Στο κρεβάτι με την... πεθερά

Must Read

Ποια Ασημίνα Σταμίρη; Για τον Αναστάση Ροϊλό, που υποδύεται τον Νικηφόρο Σεβαστό στις «Αγριες μέλισσες», υπάρχει στην πραγματικότητα μόνο μία γυναίκα: η Εριέττα Μανούρη. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι τα έφερε έτσι η μοίρα που εκτός από τη ζωή είναι μαζί και στη σκηνή, όπου ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά! Σαν να υποδύονται δηλαδή τους εαυτούς τους…

Ο Αναστάσης και η Εριέττα (πέρυσι είχε κάνει κι αυτή ένα πέρασα από τις «Αγριες μέλισσες», υποδυόμενη τη μαμά Σταμίρη σε flashback) συμπρωταγωνιστούν στο έργο του Leonard Gershe «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο θερινό θέατρο Λαμπέτη. Μαζί τους στην παράσταση, που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ, παίζουν η Πέμη Ζούνη και ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Ντον (Α. Ροϊλός) είναι ένας τυφλός μουσικός που φεύγει από τα προάστια της Νέας Υόρκης, όπου ζούσε με την υπερπροστατευτική μητέρα του, και εγκαθίσταται μόνος του στο Μανχάταν. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται την εκκεντρική χίπισσα και ανερχόμενη ηθοποιό Τζιλ (Ε. Μανούρη), η οποία μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.

Στην «Αγγελική»

Για τις ανάγκες της παράστασης ο Αναστάσης και η Εριέττα, την οποία βλέπουμε φέτος στη σειρά του Alpha «Αγγελική», μοιράζονται αρκετές ερωτικές σκηνές, με τη χημεία τους να είναι απολύτως ταιριαστή, αφού οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα.

Η Εριέττα με τον πατέρα της

Το ζευγάρι κέρδισε δίκαια το θερμό χειροκρότημα των θεατών της πρεμιέρας τους, ανάμεσά τους και του πατέρα της Εριέττας -και δυνάμει πεθερού του Αναστάση-, που πόζαρε με την κόρη του στα παρασκήνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This