Μητέρα της Μαριαλένας: «Ψηφίζω την κόρη μου και μου ήρθε ένας λογαριασμός 300 ευρώ! Πάει η σύνταξη και το δάνειο…» (video)

«Βλέπω στα μάτια της κόρης μου ότι είναι ερωτευμένη»

Must Read

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους βρέθηκαν στο Survivor.

Η συμπεριφορά των δύο παικτών δείχνει πως έχουν αφήσει πίσω τους τα κακώς κείμενα και έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους και πολλοί μάλιστα έκαναν λόγω πως υπάρχει επανασύνδεση, με τη μητέρα της μαριαλένας να εξαγριώνεται, καθώς, όπως υποστήριζε σε δηλώσεις της, δεν ήθελε η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον παίκτη της μπλε ομάδας διότι θα της κατέστρεφε τη ζωή.

Μπορεί η κα. Γεωργία Χαραλαμποπούλου να μη θέλει τον Σάκη Κατσούλη για γαμπρό, ωστόσο η ίδια έσπευσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, να τον υποστηρίξει σε όσους υπαινίχθηκαν ότι η στάση του πρώην συντρόφου της κόρης της (νυν ακόμη δεν ξέρουμε αν είναι), είχε στοιχεία κακοποιητικής συμπεριφοράς.

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου ?και όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ και ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο και ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσουλη όσο και εναντίον του παιδιού μου (Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα).

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ και έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες. Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές και όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Σάκη, με ξέχασες» – Ο παππούς του παίκτη του «Survivor» μιλά με παράπονο για τον εγγονό του.

Με αφορμή την ανάρτησή της αυτή μίλησε η κα. Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό» εξηγώντας πως «η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να “τις φάει”, που λέμε. Ανέβασα το συγκεκριμένο post, γιατί ο Σάκης με πλήγωσε, αλλά κάποιοι τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, το έφτασαν στα άκρα».

«Με τη Μαριαλένα δεν έχω μιλήσει. Αν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που πέρασε, θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή», είπε αναφορικά με την περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε την κόρη της.

Η μητέρα της παίκτριας μάλιστα δήλωσε πως την ψηφίζει ανελλιπώς χωρίς να υπολογίζει τα χρήματα.

«Δεν φοβήθηκα ότι θα φύγει, ψήφισα όμως. Πάει η σύνταξη, πάει το δάνειο… Αφήσαμε το δάνειο απλήρωτο για να ψηφίζουμε. Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω, ψηφίζω και μου ήρθε ένας λογαριασμός 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ. Το δάνειο περιμένει τώρα γιατί έχουμε ψήφους».

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη, η οποία ισχυρίστηκε ότι η Μαριαλένα είναι διπρόσωπη, αλλά για το ότι πιστεύει πως η κόρη της έχει συνευρεθεί ερωτικά με τον Σάκη, δήλωσε: «Πληγώθηκα από αυτά που είπε η Ελένη Χαμπέρη, γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι διπρόσωπη. Με ενόχλησε αφάνταστα. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν βγαίνεις να πάρεις θέση. “Κοπελιά μου, δεν ξέρεις, γιατί παίρνεις θέση, γιατί λες αυτά τα πράγματα”. Εμένα η κόρη μου δεν θα μίλαγε ποτέ για τα προσωπικά. Έχασα πάσα ιδέα”».

Σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς σημείωσε: «Στην αρχή έβριζαν πάρα πολύ τη Μαριαλένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εμένα μου έστελναν μηνύματα. Μετάνιωσα που έδωσα τη συνέντευξη στο ΟΚ!, όχι αυτά που είπα. Παραπλανήθηκα».

Τέλος ισχυρίστηκε πως η Μαριαλένα είναι ερωτευμένη με τον Σάκη.

«Η Μαριαλένα θαυμάζει τον Σάκη. Εγώ πιστεύω, από αυτά που βλέπω από τα μάτια της, ότι είναι. Αλλά φοβάμαι, φοβάμαι μην πληγωθεί ξανά», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This