Μύκονος report: Από τη σύζυγο του «πράσινου» Μακέντα, έως τη Νόβα και την εκρηκτική Κάβουρα

Πέφτουν κορμιά!

Must Read

Oι «κάτοικοι» του «πλανήτη Μύκονος» μπορεί να δροσίζονται στις κοσμικές παραλίες του νησιού, αλλά ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τις εμφανίσεις τους!

Η Τζούλια Νόβα, η οποία μας συστήθηκε μέσα από τον «Τροχό της Τύχης» και στη συνέχεια μας απασχόλησε με τα προσωπικά της, εθεάθη με μια φίλη της σε κοσμική παραλία και έκανε τις… ξαπλώστρες να αναστενάξουν όταν άπλωσε το κορμί της για να απολαύσει τα παιχνίδια» με τον ήλιο.

Τζούλια Νόβα

Ο ανταγωνισμός όμως είναι σκληρός, μιας και η Βίκυ Κάβουρα έχει ανεβάσει τον πήχη. Η εκρηκτική ηθοποιός πηγαίνει στο νησί των ανέμων για να ριλαξάρει λίγο πριν από την παρουσίαση της κολεξιόν της με μαγιό σε γνωστό bar restaurant της παραλιακής στην Αθήνα.

Βίκυ Κάβουρα

Και μπορεί η συλλογή της να ονομάζεται (εμπνευσμένη απο το επίθετό της) «I Crab» (σ.σ.: στα αγγλικά crab σημαίνει κάβουρας), όμως η Βίκυ δεν… δάγκωσε κάποιον λουόμενο που θα τολμούσε να την πλησιάσει! Η ηθοποιός εθεάθη να κάνει τα μπάνια της σε παραλία της Ελιάς, όπου εντυπωσίασε με το αψεγάδιαστο κορμί της! Με σούπερ κορμί εμφανίστηκε σε beach bar στην Παράγκα και η Σοφία Φυρού, που έγινε πρόσφατα μανούλα! Η sexy Σοφία έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επιστρέψει στην παλιά εκρηκτική σιλουέτα της. Με αποκαλυπτικό μπικίνι συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Κοψιάλη καταφέρνοντας να στρέψει τα βλέμματα όλων επάνω της! Μάλιστα το ζευγάρι έκανε θαλάσσια σπορ, ενώ οι selfies έδιναν κι έπαιρναν!

Σοφία Φυρού

Στο κοσμοπολίτικο νησί κάνουν τις διακοπές τους και σταρ της εγχώριας showbiz αλλα και ποδοσφαιριστές με τις συζύγους ή τις συντρόφους τους!

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού Φεντερίκο Μακέντα γεμίζει τις μπαταρίες του προτού ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με την ομάδα των «πρασίνων» μαζί με τη σύζυγό του Μινάφρα Μαρτίνα και τον γιο τους. Οι παπαράτσι αναγνώρισαν τον ποδοσφαιριστή και τον «αιχμαλώτισαν» οικογενειακώς στον φακό τους, με τη Μινάφρα να… αγνοεί τα χρώματα της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο άντρας της και να βάζει φωτιά στα… πορτοκαλοκόκκινα με μοδάτο μπικίνι!

Η οικογένεια του Φεντερίκο Μακέντα, όπως την «αιχμαλωτισαν» οι παπαράτσι

Στα παγωμένα νερά

Το «αποτύπωμά» τους στο νησί άφησε και ο Ιταλός στράικερ της Μίλαν Αλέσιο Ρομανιόλι, ο οποίος δεν έχασε το κέφι του επειδή δεν ήταν στην αποστολή της Ιταλίας στο Euro 2021 και μαζί με τη σύντροφό του Ελεονόρα Ουτίνι δεν άφησε παραλία για παραλία! Βέβαια, όπως μαρτυρεί και η φωτογραφία, η σύντροφος του Ρομανιόλι είχε ένα… θεματάκι με τα παγωμένα νερά του Αιγαίου και οι γκριμάτσες έδιναν κι έπαιρναν!

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι με τη συντροφό του Ελεονόρα Ουτίνι

Δεν είναι μόνο όμως ζευγάρια ποδοσφαιριστών που δεν αντιστάθηκαν στη γοητεία της Μυκόνου, αλλά και ηθοποιών, με τους Γιάννη Αϊβάζη και Μαρία Κορινθίου να εντοπίζονται μαζί με την κόρη τους σε γνωστό beach bar restaurant στον Ορνό.

«Σκιάθος Gym» για τη Χάντσον

Για να μπορεί να έχει αυτό το κορμί στα 42 της, έπειτα από τρία παιδιά, η Κέιτ Χάντσον κάνει θυσίες ακόμα και στις διακοπές της στη Σκιάθο. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει βάλει σκοπό να ανακτήσει τη φυσική κατάσταση που είχε προτού αποκτήσει το τρίτο παιδί της, δεν παίρνει ούτε μέρα «ρεπό» από τη γυμναστική, επιστρατεύοντας ακόμα και personal trainer. Καθημερινά ανεβάζει βίντεο από τη βίλα όπου μένει στο νησί των Σποράδων, στα οποία φαίνεται να λιώνει στη γυμναστική, άλλοτε κάνοντας pilates, άλλοτε trx και άλλοτε αερόβια άσκηση υπό την καθοδήγηση του προπονητή της.

Η Χάντσον βρίσκεται στη Σκιάθο εδώ και αρκετές εβδομάδες, μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χόουν, τον σύντροφό της Ράνι Φουτζικάβα και τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο Ράιντερ, τον εννιάχρονο Μπίνγκαμ και τη δυόμισι ετών Ράνι. Το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό της οικογένειας, που το επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία καλοκαίρια.

Να Μπίμπερ ένα… μήλο!

Εκτός από τους θαυμαστές τόσο η… χωριάτικη σαλάτα όσο και το ηλιοβασίλεμα πρόδωσαν την παρουσία του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι Μπάλντουιν στα ελληνικά νησιά. Kαι ενώ άπαντες πίστευαν ότι το ζευγάρι ήταν στη Μύκονο, αποκαλύφθηκε ότι βρίσκεται στη Μήλο!

Ο Μπίμπερ ντυμένος casual, με βερμούδα και t-shirt, και η Χέιλι με ένα φούξια φόρεμα και sneakers φωτογραφήθηκαν αγκαλιά καθισμένοι σε ένα παγκάκι, αλλά και σε ένα γραφικό καλντερίμι του νησιού με φόντο το ηλιοβασίλεμα,

ενώ στη συνέχεια ανέβασαν φωτογραφίες και stories από το εστιατόριο όπου κάθισαν να δειπνήσουν, με την ελληνική χωριάτικη σαλάτα και το ζυμωτό ψωμί σε πρώτο πλάνο, ενώ ο Μπίμπερ ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα!

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα μείνουν στη χώρα μας και σε ποιο νησί θα κάνουν την επόμενη στάση τους, προτού αναχωρήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This