Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου! Φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο»

Οι απειλές που δέχεται η συγγραφέας μετά την ανάρτησή της για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Must Read

Θύελλα αρνητικών αντιδράσεων προκάλεσε η Χρυσηίδα Δημουλίδου, έπειτα από την τοποθέτησή της σχετικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η γνωστή συγγραφέας προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της και να εξηγήσει όσα εννοούσε στην ανάρτησή της, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό». Η συζήτησή της όμως με τους παρουσιαστές της εκπομπής κατέληξε σε μία έντονη λογομαχία.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου όμως φαίνεται να μην έπεισε κανέναν για τις προθέσεις της δημοσίευσής της, με αποτέλεσμα να δέχεται απειλητικά μηνύματα, γεγονός που έγινε γνωστό από την ίδια την συγγραφέα.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η εν λόγω συγγραφέας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι αναγκάζεται να ακυρώσει την εμφάνισή της στην έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δέχεται μηνύματα με απειλές για την ζωή της».

«ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ

Αγαπημένοι μου, φίλοι, αναγνώστες.

Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί. Ως εκ τούτου, τόσο εγώ όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου…Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατί να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This