Παναγιώτης Βασιλάκος: «Και να ξαναγύρναγα το Bachelor πάλι τη Νικολέττα θα επέλεγα» (video)

«Η Νικολέττα είναι σε σχέση»

Must Read

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έγινε ο πρώτος Έλληνας Βachelor προκειμένου να βρει τη γυναίκα της ζωής του. Ο γνωστός παρουσιαστής νόμιζε ότι βρήκε τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Νικόλ Τσομπανίδου. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια πριν λίγους μήνες, η σχέση τους δεν είχε happy ending.

H 23χρονη cheerleader μάλιστα, φαίνεται πως ξεπέρασε τον γοητευτικό παρουσιαστή και έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Ο έρωτας της νεαρής Θεσσαλονικιάς για τον Παναγιώτη Βασιλάκο ήταν τόσο δυνατός, που απέρριψε την προσπάθειά του για επανασύνδεση.

Απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε τη δική του αιχμηρή απάντηση στην πρώην σύντροφο του για όσα ισχυρίστηκε.

Ωστόσο ο ίδιος άλλαξε στρατηγική θέλοντας να δείξει ότι είναι ανώτερος άνθρωπος και μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών, αναφέρθηκε στην πρώην αγαπημένη του με τα καλύτερα λόγια.

Αρχικά αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια αποκαλύπτοντας ότι δεν συμμετέχει στο νέο Bachelor.

«Από το δικό μου το μυαλό δεν πέρασε, τώρα αν πέρασε από τους ανθρώπους του Alpha δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει, αλλά… Δεν θα το ξαναέκανα. Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άνδρες και πολύ καλά παιδιά, ευγενικά, και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους», είπε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά και οι άνθρωποι του Alpha δεν είχαν να μου δώσουν κάτι να μου ταιριάζει».

Στην ερώτηση αν έχει κρατήσει επικοινωνία με τα κορίτσια που τον διεκδικούσαν στο παιχνίδι και συγκεκριμένα με τη Νικολέττα, εκείνος απάντησε: «Μιλάω σχεδόν σε όλα τα κορίτσια, με την Νικολέττα όχι τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα γιατί νομίζω είναι και σε σχέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έρχεται σε δύσκολη θέση», ενώ παραδέχτηκε πως:

«Και να ξαναγύρναγα το Bachelor πάλι τη Νικολέττα θα επέλεγα. Φυσικά και δεν πήρα πίσω το μονόπετρό της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This