Κάτια Ταραμπανκό: «Λόγω της ψωρίασης που έχω, έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα» (video)

Το νεαρό μοντέλο μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που είχε!

Must Read

Η Κάτια Tαραμπάνκο να είχε μπει στο Survivor πολύ δυναμικά, πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο ότι θα ήταν η φετινή νικήτρια του reality επιβίωσης. Δυστυχώς όμως οι δυνάμεις της την «εγκατέλειψαν» με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί δύο φορές στο νοσοκομείο για όσο διάστημα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Γι’ αυτόν τον λόγο αναγκάστηκε να αποχωρήσει πολύ νωρίς από το παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αποκαλύπτοντας πως είχε ψωρίαση. Το αυτοάνοσο αυτό μάλιστα τις στέρησε πολλές ευκαιρίες για δουλειά.

«Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά (μέσα στο παιχνίδι) να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση», είπε σχετικά με την αποχώρησή της από το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Είναι ψωρίαση αυτό που έχω. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 χρονών. Τότε που ξεκίνησα να δουλεύω με το μόντελινγκ, παράλληλα με το σχολείο, βγήκε από μόνο του. Βγήκα για έξι μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία τότε, γιατί είχα και αυξομείωση και στα κιλά μου. Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This