Θα συνεργαστεί τηλεοπτικά η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Τούνη; – Οι σπόντες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (video)

H Ιωάννα Τούνη μας ξεναγεί στο νέο της μαγαζί!

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη άνοιξε μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τα μοντέρνα ρούχα και μαγιό, τα οποία σχεδιάζει η ίδια μαζί με την φίλη της την Στέλλα Πάσαρη.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα της νεαρής influencer, προκειμένου να μας ξεναγήσει στο νέο της χώρο.

Εντύπωση προκάλεσε στην Κατερίνα Καινούργιου η βιτρίνα του μαγαζιού όπου βρίσκονταν δύο κούκλες οι οποίες ήταν φτιαγμένες κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των δύο επιχειρηματιών.

«Εσύ είσαι η μία κούκλα στη βιτρίνα! Σας έκαναν κούκλες! Καλά, είναι φανταστικό», σχολίασε η παρουσιάστρια με την γνωστή instagramer να απαντά:

«Ναι, είμαι εγώ και η κολλητή μου η Στέλλα που έχουμε φτιάξει αυτό το μαγαζί»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση που της έχει γίνει από το Νίκο Κοκλώνη να συμμετάσχει στο J2US, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω. Θα δούμε γιατί αυτό το τραγούδι τρία χρόνια το λιβανίζουμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι γνώστης της μόδας, ούσα ενθουσιασμένη από το μαγαζί αλλά και από τα ρούχα που λανσάρει η Ιωάννα Τούνη, δεν δίστασε να της κάνει μία τηλεοπτική πρόταση στον αέρα της εκπομπής του «Open»: «Να σου κάνω εγώ μια πρόταση για του χρόνου; Αν γίνεται μια φορά την εβδομάδα να συνδεόμαστε με τη Θεσσαλονίκη και τους όμορφους χώρους σου και να κάνουμε θέματα και να δείχνουμε στιλιστικές προτάσεις γενικότερα. Να δείχνουμε γυναικεία θέματα. Θα χαρώ πολύ. Τώρα σου κάνω εγώ πρόταση. Ισχύει και θα το συζητήσουμε».

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» αλλά και τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια προσπάθησε να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση που αφορά αυτό το θέμα.

«Όταν μπει το δαχτυλίδι, τότε θα το μάθετε», δήλωσε με διπλωματικό τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This