Δύσκολες ώρες για την Τζένη Χειλουδάκη! Η μητέρα της βρίσκεται στο νοσoκομείο: «Οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν…»

«Θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά στα 86 χρόνια της...»

Must Read

Δύσκολες ώρες πέρασε πριν λίγο καιρό η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς διαγνώστηκε σε καρκίνο. 

Η μητέρα της πρώτης Ελληνίδας μοντέλου που είχε αλλάξει φύλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, βρισκόταν πάντα στο πλευρό της. Αυτήν την φορά όμως χρειάστηκε να είναι η Τζένη Χειλουδάκη στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας.

Η 86χρονη μητέρα του πρώην μοντέλου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σητείας καθώς νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονική εμβολή.

Η Τζένη Χειλουδάκη που είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο, η μάνουλα μου στην εντατική και μετά τόσες εξετάσεις οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν….πνευμονική εμβολή……. θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά στα 86 χρόνια της….θα μείνει και άλλες μέρες στην εντατική, μαζί της θα μείνω όμως και εγώ.. φυσικά δίπλα μας…μαζί μας και όλοι οι ήρωες του νοσοκομείου της Σητείας μου. Νοσηλευτές, γιατροί, προσωπικό και τους ευχαριστώ από καρδιάς…..θερμές ευχαριστίες στους καρδιολόγους κο Βεναρδο και κα παλληκαράκι……σας αγαπάμε…..»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This