Survivor: Τι αποκαλύπτει λίγο πριν τον ημιτελικό για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη η αδελφή της (video)

«Η αδελφή μου είναι σε άλλον πλανήτη!»

Must Read

Σε… συγκλονιστικές αποκαλύψει προέβη η Βασιλική Ρουμελιώτη, αδελφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη του Survivor, αναφορικά με τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αν η Μαριαλένα ήξερε πώς παρουσιάζεται έξω η σχέση της με τον Σάκη, θα το είχε σταματήσει»! 

Εν αναμονή του αποψινού πολυαναμενόμενου ημιτελικού του Survivor, η Βασιλική μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» -η οποία, παρεμπιπτόντως, σήμερα, Κυριακή 4 Ιουλίου, έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν-, στην προσπάθειά της να ρίξει λίγο φως στην… εξαιρετικά πολυσυζητημένη -εντός και εκτός των social media- αυτή σχέση.

Συγκεκριμένα η Βασιλική, η οποία συναντήθηκε χτες Σάββατο με την αδελφή της, που πάτησε, επιτέλους, ελληνικό έδαφος μετά από μήνες ολόκληρους, είπε: «H Μαριαλένα δεν είναι έτσι. Δεν κλαίει τόσο πολύ. Και εγώ όταν την είδα της είπα γιατί έκλαιγε τόσο πολύ. Έπεσε πολύ κλάμα. Δεν ξέρω τι θα δείτε εσείς. Ενώ ξέραμε πως θα τη συναντήσουμε, δεν το περιμέναμε. Την είδαμε ξαφνικά μπροστά μας και πάθαμε σοκ. Μείναμε μαζί περίπου μισή ώρα. Έχασα τον χρόνο. Off camera δε μιλήσαμε καθόλου»!

«Η αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε τον Σάκη στο παιχνίδι ήταν φυσιολογική. Περίμενα κι εγώ και η μαμά μου να μας στείλει ένα μήνυμα όταν μπήκε ο Σάκης, να μας πει “θέλετε να πω κάτι στην κόρη σας τώρα που θα είμαι κοντά της”; Δεν μας είπε κάτι. Εμείς μάθαμε από την τηλεόραση ότι θα πάει ο Σάκης. Αν το ήξερα νωρίτερα θα του είχα στείλει και μήνυμα να της πει κάποια πράγματα, να την εμψυχώσω», συνεχίζει.

Είχαν έντονο χωρισμό

«Η αδερφή μου με κοίταγε χθες λες και είχα κατέβει από το διάστημα. Είχαν όντως έναν έντονο χωρισμό. Θεωρώ ότι οι συνθήκες εκεί τους έφεραν πιο κοντά. Ακόμα και με τον χειρότερο εχθρό σου να ναυαγήσεις, θα πρέπει να συνυπάρξεις. Δεν ξέρω τι της έχει πει ο Σάκης. Η αδελφή μου αυτό που βλέπουμε αυτό είναι. Από την αδελφή μου αυτό που βλέπουμε είναι τελείως αληθινό. Έτσι είναι η αδελφή μου. Δεν νομίζω ότι είναι στημένο, αυτό τους βγαίνει. Αν ήξερε η αδελφή μου ότι αυτό εδώ έξω παρουσιάζεται έτσι, θα το είχε σταματήσει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρει τι γίνεται, είναι σε άλλον πλανήτη. Εγώ δεν ήθελα να της δείξω ότι αυτό έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση», σχολιάζει για την σχέση που έκανε άνω κάτω το φετινό Survivor.

  • Δείτε τις δηλώσεις της Βασιλικής Ρουμελιώτη:

https://youtu.be/QVRHXdL9j1Y

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This