Παντρεύεται την αγαπημένη του ο Μύρωνας Στρατής!

Επειτα από πέντε χρόνια σχέσης

Must Read

Στα καλύτερά τους είναι ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα!

Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια, επισφραγίζοντας τον έρωτά του με τον ερχομό του μικρού Νικόλα (τα βαφτίσια μάλιστα του μπόμπιρα έγιναν μόλις πριν από μερικές εβδομάδες), ετοιμάζεται να παντρευτεί και μάλιστα λίαν συντόμως, όπως μαρτυρά και η αγγελία γάμου την οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»!

Η σχέση του ταιριαστού ζευγαριού άρχισε πριν από πέντε χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο εκείνος είχε καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, καθώς η έκταση που είχε πάρει η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν του άρεσε καθόλου. Ομως κάποια στιγμή το love story τους έγινε γνωστό, αν και προσπάθησαν να μη δώσουν τροφή για κουτσομπολιά!

Μάλιστα, ο Μύρωνας σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε ανοιχτεί και είχε μιλήσει δημόσια για την Κατερίνα της ζωής του: «Δεν είναι δύσκολο, αν θέλεις, να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το πούλησα. Είναι σημαντικό σε μια σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν είχε κρύψει ότι η Κατερίνα είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να αποκτήσει παιδί, όπως και έγινε. Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This