Τετάρτη 4/8/2021

Βίκυ Κάβουρα: «Με τον Νίκο Κοκλώνη δεν είμαστε όπως παλιά»

Στην σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη και στα όσα έχουν ακουστεί έκανε αναφορά η Βίκυ Κάβουρα, σε συνέντευξή της. 

Όπως είπε, η ζωή της θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν μοιραζόταν με κάποιον τις δυσκολίες της καθημερινότητας. «Σε αντίθεση με αυτό που παρουσιάζεται για εμένα, είμαι πολύ πιο επιλεκτική στο να διαλέξω την ψυχή που θα με συντροφεύσει. Όταν κάνω σχέση, θέλω να είναι από επιλογή κι όχι από ανάγκη ή ανασφάλειες» σημείωσε.

Σε ερώτηση αν έχει προδοθεί από άτομα της showbiz, η Βίκυ Κάβουρα απάντησε: «Το προδοθεί είναι βαριά κουβέντα. Όμως, όταν είσαι ανοιχτός άνθρωπος, όπως εγώ, είναι επόμενο να αισθάνεσαι προδοσία. Έχω συνειδητοποιήσει, πάντως, ότι δεν είναι ο καθένας υποχρεωμένος να σεβαστεί τα όριά σου. Δεν έχω σκοπό, ωστόσο, να αλλάξω. Απλώς άνθρωποι που δεν σέβονται τα όριά μου φεύγουν από τη ζωή μου είτε για λίγο, είτε για πάντα».

Τέλος, έκανε αναφορά στην σχέση με τον Νίκο Κοκλώνη τονίζοντας πως η επικοινωνία ανάμεσά τους δεν είναι όπως παλιά. «Ωστόσο, εγώ τον ευχαριστώ πολύ για όλα και το εννοώ αυτό» κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ