Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος του Survivor

Το ανακοίνωσε ο ίδος μέσω Instagram

Must Read

Ακόμα ένας παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης, ο Ηλίας Μπόγδανος, που βγήκε δεύτερος, βρέθηκε θετικός. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο», είπε αρχικά ο 29χρονος τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram».

Μαζί του στο σπίτι βρίσκεται και η σύντροφος του Αλεξάνδρα Εξαρχειοπούλου, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This