Ο Ζαχαράτος υποκλίθηκε στη Χρονοπούλου στην παράστασή του στο θέταρο Άλσος

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Μίμης Πλέσσας

Must Read

«Ελα να τραγουδήσουμε» πρότεινε από μικροφώνου ο Τάκης Ζαχαράτος στη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία βρέθηκε στο θέατρο Αλσος το βράδυ της περασμένης Κυριακής και παρακολούθησε την παράστασή του «Πάμε γι’ άλλα», στην οποία μιμείται -μεταξύ άλλων- και την ίδια.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

«Θέλω εσύ να τραγουδήσεις και να χορέψεις εμένα!» του ζήτησε τότε εκείνη και ο δημοφιλής performer δεν της χάλασε το χατίρι. «Του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω» τραγούδησε μπροστά στη θρυλική σταρ, χορεύοντας παράλληλα υπό τους ήχους του κλασικού κινηματογραφικού ζεϊμπέκικου. Στο τέλος ο Τάκης γονάτισε μπροστά στη Μαίρη κι αφού εκείνη τον συνόδευσε σε ένα τελευταίο ρεφρέν του τραγουδιού, αγκαλιάστηκαν με θέρμη εν μέσω πολλών χειροκροτημάτων από τους θεατές του θερινού θεάτρου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδάει και ο Τάκης Ζαχαράτος τη χειροκροτεί

Μεταξύ αυτών ήταν και ο εκ των δημιουργών του διαχρονικού κομματιού από το μιούζικαλ «Μια κυρία στα μπουζούκια» Μίμης Πλέσσας, που παρακολούθησε κι εκείνος με ενδιαφέρον το show του Ζαχαράτου, έχοντας δίπλα του τη συνοδοιπόρο του στη ζωή Λουκίλα Καρρέρ. Φυσικά ο ταλαντούχος μίμος και showman δεν παρέλειψε -μετά τη Χρονοπούλου- να πλησιάσει και τον σπουδαίο συνθέτη, μιμούμενος την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου στο (επίσης δικό του) τραγούδι «Εχω στενάχωρη καρδιά». Το θερμό χειροκρότημα επαναλήφθηκε ακόμη μία φορά, με τους θεατές να ζουν νοσταλγικές στιγμές με άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Με τον Μίμη Πλέσσα

Η Μαίρη Χρονοπούλου εμφανίστηκε στο Αλσος μαζί με δύο δικούς της ανθρώπους, έναν άντρα και μια γυναίκα, κινούμενη στον χώρο με το αμαξίδιό της. Φτάνοντας, ωστόσο, στη θέση που είχε κρατηθεί για εκείνη από ιθύνοντες του θεάτρου ζήτησε να καθίσει εκεί αντί να παραμείνει στο καροτσάκι της, όπως και έγινε. Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη σπάνια κοσμική έξοδό της και δεν πήρε στιγμή τα μάτια της από τον Τάκη Ζαχαράτο, ενώ διασκέδασε και με την Αντζελα Δημητρίου που συμπράττει μαζί του στο summer meeting point στο Πεδίον του Αρεως.

Στο τέλος της παράστασης η αγαπημένη ηθοποιός έσπευσε πρώτη στα καμαρίνια για να τους συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Θέλετε και το καλύτερο; Οι τρεις τους άρχισαν κάποια στιγμή να σιγοτραγουδούν παρέα, προσφέροντας έτσι λίγο παραπάνω θέαμα στους θεατές που περίμεναν υπομονετικά να πάρουν αυτόγραφα από τους δύο πρωταγωνιστές του σχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This