Ζέτα Λογοθέτη: Η Ελληνίδα «Πάμελα» με την κόρη της σε σπάνια έξοδο

Πήγαν να δουν τις ΜΕΛΙSSES στο Άλσος

Must Read

Κάποιοι την αποκαλούσαν Ελληνίδα Μέριλιν Μονρόε. Σε άλλους θύμιζε περισσότερο μια εγχώρια εκδοχή της Πάμελα Aντερσον. Oλοι τους, πάντως, συμφωνούσαν στο γεγονός ότι η Ζέτα Λογοθέτη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols των 90s.

Η ίδια αποσύρθηκε νωρίς από την ενεργό δράση της showbiz, μόλις στα 28 της χρόνια. Επέλεξε τότε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο, μα πάνω απ’ όλα να δημιουργήσει την υπέροχη οικογένειά της.

«Καυτή» η Ζέτα στα 90s

Εδώ και πολλά χρόνια είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα, με τις κοσμικές εμφανίσεις της να θεωρούνται από σπάνιες έως και… συλλεκτικές. Οπως η πρόσφατη που έκανε στο θέατρο Αλσος, στο Πεδίον του Αρεως, για να παρακολουθήσει τη συναυλία που έδωσαν εκεί οι ΜΕΛΙSSES. Οχι φυσικά μόνη της, αλλά είχε μαζί της και την κόρη της Ανδριάνα, η οποία είναι μεγάλη φαν του frontman του συγκροτήματος Χρήστου Μάστορα. Η μαμά Ζέτα, λοιπόν, την πήρε από το χέρι και πήγαν να τον απολαύσουν παρέα επί σκηνής.

Η 16χρονη Ανδριάνα έχει φτάσει κιόλας στο ύψος τη 44χρονη μητέρα της, ενώ φαίνεται ότι έχει «κληρονομήσει» και τα γονίδια της ομορφιάς της. Ζέτα και θυγατέρα πόζαραν στον φακό της «Espresso» με ωραίο στιλ και περίσσιο νάζι, και εμείς διαπιστώσαμε πως η πρώτη δεν έχει χάσει ακόμη αυτό το… κάτι που την έκανε να μεσουρανήσει στις πασαρέλες και να πρωταγωνιστήσει στα εξώφυλλα.

Η Ζέτα Λογοθέτη με την κούκλα κόρη της

Μπορεί να μη διαθέτει τώρα πια εκείνες τις… θανατηφόρες καμπύλες και τη φρεσκάδα της νιότης, ωστόσο έχει μεγαλώσει όμορφα, χωρίς υπερβολές, και έχει εξελιχθεί σε μια μαμά σκέτη γλύκα. Για την ιστορία, η Ζέτα Λογοθέτη κέρδισε το 1994 τον τίτλο της Μις Ελλάς, έπειτα ανακηρύχθηκε «Καλύτερο Μοντέλο στη Μεσόγειο» και κατόπιν στέφθηκε «Παγκόσμια Πριγκίπισσα Τουρισμού».

Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία τον Κωνσταντίνο Βαρσάμη, ιδιοκτήτη της Ξυλεμπορικής Δομικής στον Ασπρόπυργο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, πρώτα την κόρη της και μετά έναν γιο, που είναι σήμερα 12 ετών και αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This