Σάββατο 31/7/2021

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Από τότε που ήρθε η τηλεόραση στην Ελλάδα, ισοπεδώθηκαν όλα»

«Άμα είσαι εμφανίσιμος, σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι αν είσαι ταλαντούχος!»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Εκτός όμως από ηθοποιός είναι σκηνοθέτης αλλά και συγγραφέας.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει στο βιογραφικό του δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

7753 GIORGOS KONSTANTINOY 20102019

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπον», αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει όσον αφορά τους ηθοποιούς του τώρα και του τότε, υποστηρίζοντας πως τη σήμερον ημέρα δεν υπάρχει αξιοκρατία.

Υπήρχε αξιοκρατία τότε; Τώρα πώς τα βλέπετε τα πράγματα στον χώρο του θεάματος;

Υπήρχε αξιοκρατία, γιατί όλοι όσοι πέρασαν από εκείνη την εποχή είχαν ταλέντο, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο, αφού όλοι είχαν εδραιωθεί αρχικά από το θέατρο. Το πραγματικό ταλέντο φαίνεται στο θέατρο, γιατί εκεί δεν μπορείς να κρύψεις τις αδυναμίες της ερμηνείας σου. Από τότε που ήρθε η τηλεόραση στην Ελλάδα, ισοπεδώθηκαν όλα. Έχει τύχει να δω ηθοποιούς σε κάποια τηλεοπτική σειρά και να πω πως είναι ταλαντούχοι και όταν τους είδα από κοντά στο θέατρο να απογοητευτώ. Στην εποχή μας δεν υπάρχει αξιοκρατία. Άμα είσαι εμφανίσιμος, σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι αν είσαι ταλαντούχος! Φυσικά όλα κρίνονται στη διάρκεια που θα παραμείνεις μέσα στον χώρο. Από εκεί κρίνεται ποιος αξίζει και ποιος όχι!

1D8A0056

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον από τους νέους ηθοποιούς για το ταλέντο του;

Επειδή δουλεύω πάρα πολύ, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να παρακολουθήσω πολλά στην τηλεόραση. Σίγουρα, από ελάχιστα που έχω καταφέρει να δω, υπάρχουν κάποιοι νέοι ηθοποιοί που φαίνεται να ξεχωρίζουν ερμηνευτικά. Αν όμως δεν τους δω στο θέατρο, δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα σε αυτή την ερώτηση!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ