Γιώργος Κωνσταντίνου: «Από τότε που ήρθε η τηλεόραση στην Ελλάδα, ισοπεδώθηκαν όλα»

«Άμα είσαι εμφανίσιμος, σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι αν είσαι ταλαντούχος!»

Must Read

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Εκτός όμως από ηθοποιός είναι σκηνοθέτης αλλά και συγγραφέας.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει στο βιογραφικό του δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπον», αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει όσον αφορά τους ηθοποιούς του τώρα και του τότε, υποστηρίζοντας πως τη σήμερον ημέρα δεν υπάρχει αξιοκρατία.

Υπήρχε αξιοκρατία τότε; Τώρα πώς τα βλέπετε τα πράγματα στον χώρο του θεάματος;

Υπήρχε αξιοκρατία, γιατί όλοι όσοι πέρασαν από εκείνη την εποχή είχαν ταλέντο, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο, αφού όλοι είχαν εδραιωθεί αρχικά από το θέατρο. Το πραγματικό ταλέντο φαίνεται στο θέατρο, γιατί εκεί δεν μπορείς να κρύψεις τις αδυναμίες της ερμηνείας σου. Από τότε που ήρθε η τηλεόραση στην Ελλάδα, ισοπεδώθηκαν όλα. Έχει τύχει να δω ηθοποιούς σε κάποια τηλεοπτική σειρά και να πω πως είναι ταλαντούχοι και όταν τους είδα από κοντά στο θέατρο να απογοητευτώ. Στην εποχή μας δεν υπάρχει αξιοκρατία. Άμα είσαι εμφανίσιμος, σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι αν είσαι ταλαντούχος! Φυσικά όλα κρίνονται στη διάρκεια που θα παραμείνεις μέσα στον χώρο. Από εκεί κρίνεται ποιος αξίζει και ποιος όχι!

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον από τους νέους ηθοποιούς για το ταλέντο του;

Επειδή δουλεύω πάρα πολύ, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να παρακολουθήσω πολλά στην τηλεόραση. Σίγουρα, από ελάχιστα που έχω καταφέρει να δω, υπάρχουν κάποιοι νέοι ηθοποιοί που φαίνεται να ξεχωρίζουν ερμηνευτικά. Αν όμως δεν τους δω στο θέατρο, δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα σε αυτή την ερώτηση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This