Γιάννης Κουκουράκης για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου: «Δεν έχει ακουστεί ούτε το 1/5 αυτών που συμβαίνουν»

«Έχω υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά τρεις φορές»

Must Read

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο του θεάματος. Ο γνωστός ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» να υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστές σειρές της τηλεόρασης όπως είναι η «Χαρά αγνοείται» και το Μπρούσκο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός όντας καιρό στον χώρο της υποκριτικής, γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο ίδιος μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo, το οποίο ξεκίνησε από τον χώρο του αθλητισμού και πείρε διαστάσεις και στον καλλιτεχνικό χώρο, βάζοντας τους ηθοποιούς στο μικροσκόπιο, ενώ αποκάλυψε πως κι εκείνος έχει πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών.

Πώς σχολιάζετε το #Me Too στο ελληνικό θέατρο, αυτή την κάθαρση;

Δεν πιστεύω ότι έχει επέλθει ακόμη κάθαρση. Ολική τουλάχιστον. Έφυγε το κατακάθι. Το πύον παραμένει και θα παραμείνει αν δεν αποφασίσουν να μιλήσουν όλοι για όλα με ονόματα. Θεωρώ ότι δεν έχει ακουστεί ούτε το 1/5 αυτών που συμβαίνουν. Βγήκαν στην δημοσιότητα δύο τρία ονόματα για τα οποία λίγο πολύ σχεδόν όλοι στο θέατρο είχαν ακούσει φήμες. Πρέπει να φύγουν όλοι όσοι μολύνουν αυτόν τον χώρο. Πρέπει να είναι υγιής γιατί μέσα σε αυτόν συμβαίνουν υπέροχα πράγματα και συναντήσεις και αλήθεια δεν ξέρω πως είχε συνδυαστεί με την αρρώστια, τα βίτσια και τις ψυχολογικές ανεπάρκειες του καθενός.

Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε ψυχολόγοι ούτε πόρνες (προφανώς δεν το λέω προσβλητικά προς τις ιερόδουλες, εκείνες χρήζουν σεβασμού από όλους μας), ούτε πληρωμένες βίζιτες, ούτε άβουλα όντα που ο καθένας θα κάνει με αυτά ό,τι γουστάρει και θα παίξει με την ψυχούλα τους ή το ψωμί τους και παρακαλώ να γραφούν ακριβώς όπως τα λέω. Είναι άνθρωποι που θέλουν να βγάζουν τίμια το μεροκάματό τους. Είναι επαγγελματίες που εργάζονται με σεβασμό σε αυτό που κάνουν και αγάπη.

Εσύ δεχθήκατε κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ναι. Έχει τύχει τρεις φορές και εν μέσω συνεργασίας μάλιστα αλλά τους το έκοψα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This