Σαμπρίνα: «Τον χτύπησα και πήγα στην αστυνομία…» (video)

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει την παρενόχληση που δέχτηκε.

Must Read

Μία νέα, όμορφη μουσική συνύπαρξη ετοιμάζεται να κάνει η Σαμπρίνα με τον κάποτε σύντροφό της, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, καθώς θα τραγουδήσουν μαζί ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα.

Με αφορμή αυτήν τη συνεργασία, οι δύο καλλιτέχνες παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» με την Σαμπρίνα να εκφράζει την χαρά της που θα ξανασυνεργαστεί, έπειτα από πολλά χρόνια, με τον γνωστό τραγουδιστή.

«Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το “Δίλημμα” μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο reality δεδομένου ότι πολλοί από τους συναδέλφους της το έχουν κάνει.

«Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε reality, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν έχει υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά ή σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του τραγουδιού, η γνωστή τραγουδίστρια των 90s παραδέχτηκε πως δεν έχει βιώσει σε αυτόν τον χώρο τέτοιου είδους συμπεριφορά ωστόσο παρόμοιο περιστατικό αντιμετώπισε όταν πήγε να κάνει σολάριουμ.

«Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο. Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This