Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά σχέδια (video)

Το νεαρό μοντέλο χώρισε και δηλώνει ότι διανύει την πιο ωραία περίοδο της ζωής της.

Must Read

Ένα από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κάτια Tαραμπάνκο, καθώς μετά την αποχώρηση της από το Survivor δέχεται τη μία επαγγελματική πρόταση μετά την άλλη.

Ωστόσο η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Love it», δηλώνει ελεύθερη και ωραία και παρόλο που είναι φρεσκοχωρισμένη, είναι πλημμυρισμένη από χαρά λόγω των νέων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Είμαι ελεύθερη. Πάντα είχα την άποψη ότι από την στιγμή που δείχνεις την ζωή σου προς τα έξω, θα ήταν υποκριτικό να κρύβεις κάτι. Ναι μεν να την προστατεύεις αλλά από την στιγμή που αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό στον κόσμο και πρέπει να σε κρίνει γιατί αυτό αποζητείς, πρέπει να δεχτείς και το καλό και το κακό…», τόνισε το νεαρό μοντέλο.

Όσον αφορά το reality επιβίωσης όπου συμμετείχε και από το οποίο έφυγε αρκετά νωρίς, η ίδια δηλώνει πως δεν μετάνιωσε γι’ αυτήν της την κίνηση διότι προείχε η υγεία της.

«Διαβάζω πολλές φορές αυτά που γράφονται αλλά αφήνω τον χρόνο να απαντήσει. Μερικές φορές γελώ και που και που απαντώ και στα αρνητικά. Τον Σάκη Κατσούλη δεν τον πρόλαβα στο Survivor. Πιστεύω ότι καλά έκανα κι έφυγα από το Survivor. Άκουσα το σώμα μου και τα καμπανάκια που κράτησαν καιρό μέχρι να κλατάρω. Πολλές φορές ήμουν πολύ καλά στη ζωή μου και το αυτοάνοσο εμφανιζόταν από μόνο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάτι ισχύει ότι θα είμαι παρουσιάστρια σε εκπομπή μόδας. Όντως συζητάμε για την θέση της παρουσιάστριας αλλά ξέρετε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές… Όμως είμαστε πολύ κοντά», αποκάλυψε στο τέλος για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This