Ο Kώστας Σλούκας με τη γυναίκα του στη Μύκονο περιμένοντας το πρώτο τους παιδί

Ο... Ερος του Ραμαζότι με το νησί και η Ντέμι Μουρ που βάζει κάτω τις εικοσάρες

Must Read

Το πάρτι της απόβασης celebrities καλά κρατεί στη Μύκονο, με άλλον έναν αθλητή να απολαμβάνει τον ήλιο στις κοσμικές παραλίες του νησιού. Ο φρεσκοπαντρεμένος Κώστας Σλούκας κάνει σκριν στις ξαπλώστρες των beach bars μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Δαρσινού, η οποία περιμένει και το πρώτο τους παιδάκι!

Ο Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού αραχτοί στις ξαπλώστρες

Ο «Σλούκι Λουκ» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος πριν από έναν μήνα μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων (στον γάμο του στο δημαρχείο Γλυφάδας πριν από έναν μήνα, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, το «παρών» είχε δώσει και ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Φενέρμπαχτσε, Γιαν Βέσελι), έκανε τις βουτιές του σε γνωστό beach bar και δεν άφηνε ούτε λεπτό από τα μάτια του την αγαπημένη του Μαρία!

Παρέα με τον Ρέμο

Από τις παραλίες δεν ξεκολλά και ο Ερος Ραμαζότι, ο οποίος κάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές του στο νησί των ανέμων. Ο Ιταλός τραγουδιστής του έρωτα παίζει με το κινητό του διαρκώς και βγάζει selfies. O Ραμαζότι ανάμεσα στις βουτιές και στην ηλιοθεραπεία τα λέει και με τον φίλο του Αντώνη Ρέμο, που βρίσκεται και αυτός στη Μύκονο. Οι δύο φίλοι κάνουν καλή παρέα, ειδικά μετά τις παλαιότερες συναυλίες στο νησί!

Ερος Ραμαζότι

Τις παραλίες του κοσμοπολίτικου προορισμού απολαμβάνει και η Ντέμι Μουρ. Η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός, μετά τα βαφτίσια της κόρης του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου (η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Στριπτίζ» ήταν η νονά της μικρής), ριλαξάρει σε καμπάνα του Nammos στην Ψαρού!

Ντέμι Μουρ
Rumer Willis, Ντέμι Μουρ και μια φίλη τους στην παραλία
Η καυτή κόρη του Μπρους Γουίλις… λιάζεται

Η Μουρ φιλοξενήθηκε από τον Ζαννή Φραντζέσκο και τη σύζυγό του Βερόνικα μαζί με την 32χρονη κόρη της Rumer και μια φίλη τους. Μαμά και κόρη έβαλαν τα μπικίνι τους, ενώ η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων, αφού το καλλίγραμμο σώμα της βάζει κάτω το κορμί ακόμη και μιας εικοσάρας. Και η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του νησιού. Η θεά της πασαρέλας το έριξε στον χορό με τη φίλη της Σούλα Λιάκου στο Cavo Tagoo.

Η Γκουλάρτ χορεύει με τη Λιάκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This