Βάφτιση και glam party για τον γιο του «βασιλιά του real estate» Ανδρέα Παναγιώτου και της Αλεξάνδρας Λοΐζου

Must Read

Το φετινό καλοκαίρι την τιμητική τους στην αθηναϊκή society είχαν τα glam βαφτίσια, από την Πάτμο ως την Κρήτη και από το Πόρτο Χέλι ως την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού βάφτισαν τον επτά μηνών γιο τους Παναγιώτη-Αντώνιο σε μια λιτή τελετή στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, στην Πάτμο, χοροστατούντος του μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου.

Με νονά τη χολιγουντιανή σταρ Ντέμι Μουρ, βαφτίστηκε στον Ξερόκαμπο της Σητείας το τρίτο παιδί του επιχειρηματικού ζεύγους Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου. Στο εκκλησάκι της βίλας-υπερπαραγωγή του επιχειρηματία Θεόδωρου Βασιλόπουλου στο Πόρτο Χέλι βάφτισαν το δεύτερο μωρό τους ο Περικλής Βασιλόπουλος και η Ναταλία Τσαβλίρη, κόρη του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη, που ζουν μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου.

Αν και διαμένουν μόνιμα στο Λονδίνο, η Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο billionaire σύζυγός της, ο «βασιλιάς του real estate» Ανδρέας Παναγιώτου, που παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 στην Αγία Σοφία, επέλεξαν την Αθήνα για τη βάφτιση του πρώτου τους γιου.

Το ιερό μυστήριο της βάφτισης του νεοφώτιστου Αριστοτέλη θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, σε στενό κύκλο, και θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους από το Λονδίνο και την Κύπρο στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Και μπορεί στη μυθική γαμήλια δεξίωση του ζεύγους Παναγιώτου να τραγούδησε live η Ελένη Φουρέιρα, όμως προς τιμήν του νεοφώτιστου Αριστοτέλη θα τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This