Σάββατο 24/7/2021

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σε μία σχέση που περνάς καλά, το επόμενο βήμα μοιάζει κοντινό»

Το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γεγονός που θέλησε η ίδια να κάνει γνωστό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών και στον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας γνώρισε τους γονείς της!

Όπως είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο σύντροφός της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διατροφή της. «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που περνάτε πολύ χρόνο μαζί και του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική, αυτό βοηθάει. Ο Βασίλης γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του, είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Έτσι, ακόμα και αν εγώ ήθελα να κάνω μια ατασθαλία, βλέποντάς τον, φρέναρα» σημείωσε.

«Τώρα αισθάνομαι διαφορετικά, οπότε το εξωτερικεύω»

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως ο λόγος που μιλάει τόσο ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, είναι επειδή αυτό που βιώνει την κάνει να αισθάνεται διαφορετικά. «Παλιότερα δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιώ. Δεν το ένιωθα. Τώρα όμως αισθάνομαι διαφορετικά, οπότε το εξωτερικεύω. Μου βγαίνει αυθόρμητα και είναι αληθινό» είπε.

Τέλος, μίλησε για το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον επιχειρηματία και στην γνωριμία με τους γονείς της. «Γνώρισε τους γονείς μου. Λογικό δεν είναι; Είμαστε μαζί καιρό. Για μένα, τις δικές μου αξίες και τις δικές μου αρχές, ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά. Πήγαμε μαζί στη Ρόδο, τον τόπο μου, και ήταν επόμενο πως θα γνώριζε την οικογένειά μου, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι περισσότερο αυτό. Στη ζωή δεν ξέρω αν βιάζομαι ή όχι, αλλά πηγαίνω με τη ροή. Πάω όπου με πάει. Και στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενη και ήρεμη» κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ