Κυριακή 1/8/2021

Ορέστης Τζιόβας: «Τα ριάλιτι υποβαθμίζουν τη δουλειά μου»

Στα ριάλιτι, αλλά και στα μηνύματα που δέχεται στα social media έκανε αναφορά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Προσωπικά, δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Θεωρώ πως υποβαθμίζουν τη δουλειά μου και μιλάω καθαρά για εμένα, όχι για τους άλλους συναδέλφους. Έχω κάνει διαφορετικά ήδη θεάτρου και έχω πάρει για όλα πολύ καλές κριτικές. Σκέφτηκα, όμως, πως αν του χρόνου κλείσουν τα θέατρα, γιατί να μην πάρω μέρος σε κάποιο σόου ή σε κάποιο ριάλιτι για να βγάλω τα λεφτά μου, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην ψωμολυσσάξω; Ποιος θα με κρίνει από τη στιγμή που υπάρχει θέμα βιοπορισμού; Εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα, ούτε οι γονείς μου έχουν λεφτά, ούτε από την οικογένειά μου κάποια περιουσία ώστε να πάρω ένα ενοίκιο. Βιοπορίζομαι τελείως από τον εαυτό μου» σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Ορέστης Τζιόβας, εξήγησε πως είναι πολύ ενεργός στα social media κι αυτό γιατί ο πατέρας του ήταν προγραμματιστής και ο ίδιος έκανε chat από 13 ετών. «Είναι βαθιά χαραγμένο μέσα μου το socializing μέσω ίντερνετ, γι’ αυτό δεν ήταν κάτι που μου ήρθε ξαφνικά. Καταλαβαίνω απόλυτα τη διαφοροποίηση της αληθινής ζωής από τη διαδικτυακή. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτή τη διαφοροποίηση και είναι τρομακτικό» είπε.

«Λαμβάνω, από γυμνές φωτογραφίες με μόρια μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε»

Μάλιστα, έκανε γνωστά ορισμένα από τα μηνύματα που λαμβάνει όχι μόνο από γυναίκες αλλά και από άνδρες. «Λαμβάνω, από γυμνές φωτογραφίες με μόρια μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν με σοκάρει όμως, είναι κάτι αναμενόμενο. Τα θετικά του ίντερνετ είναι πως μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με κάποιον άνθρωπο, τον οποίο ενδεχομένως δεν θα πετύχαινες κάπου αλλού» τόνισε, ενώ τέλος, αποκάλυψε ότι έχει κάνει γνωριμία στο παρελθόν, μέσω των social η οποία κατέληξε σε σχέση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ