«Παγωμάρα» στα Ματογιάννια – Κλαίνε οι celebrities μετά τα μέτρα του Χαρδαλιά

Οι Αγγλοι ποδοσφαιριστές , η Καρανικολάου και η εμφάνιση του... Μπάτμαν τα μόνα «αξιοθέατα»

Must Read

Τι το ήθελε η Στέισι Καρανικολάου και ήρθε η… έρμη για να διασκεδάσει στη Μύκονο; Η κολλητή της Κάιλι Τζένερ που, όπως γράψαμε και στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, προσγειώθηκε στη χώρα μας από το Λος Αντζελες όπου διαμένει για να ζήσει τον δικό της μύθο στο νησί των ανέμων, δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει το πόδι της στον κοσμοπολίτικο προορισμό και δεν μπορεί να συνέλθει από το χουνέρι που της έκανε ο… Χαρδαλιάς.

Η Στέισι Καρανικολάου

Μέχρι τις 26 Ιουλίου στο νησί έπεσε απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, και απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο! O made in Greece πειρασμός της Καλιφόρνιας, πάντως, βρήκε το… κουράγιο και πήγε στο Principote στον Πάνορμο, όπου τίμησε δεόντως την κουζίνα του beach bar!

Η Στέισι Καρανικολάου έδωσε μία νότα χαράς στο Principote

Ολοι στα κάγκελα

Από εδώ και εμπρός και μέχρι νεώτερας οι celebrities και οι λοιποί κοινοί θνητοί θα διασκεδάζουν στα… βουβά ή με τα ακουστικά στα αυτιά από τα κινητά τους στα beach bars, όπου κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή! Πάνω που η Μύκονος είχε αρχίσει να ζει μέρες του ένδοξου παρελθόντος όλα άλλαξαν (με τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες να είναι στα κάγκελα), λες και τα πάγωσε ο χρόνος!

Και μπορεί να επιστρατεύτηκε στα Ματογιάννια μέχρι και ο… Μπάτμαν για να σώσει την κατάσταση αλλά, κατά πώς φαίνεται, με τον σκληρό Χαρδαλιά και την επιτροπή των επιστημόνων δεν μπορεί να τα βάλει κανείς!

Ας είναι καλά οι σταρ της στρογγυλής θεάς που κάνουν «κρα» για θάλασσα και ήλιο και κάπως υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τους παπαράτσι και τους ρεπόρτερ!

Κάιλ Γουόκερ

Οπως συνέβη και με το μάτι της «Espresso» που τσάκωσε στο SantAna, στην παραλία Παράγκα, τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος αφίχθη στο νησί πριν από λίγες ημέρες για να πνίξει τον πόνο του για το κάζο στον τελικό του Euro από τον Ζορζίνιο και την υπόλοιπη παρέα της «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής με τον Μάνο Κατσαμπούρη

Ο Γουόκερ

Και λέμε Ζορζίνιο γιατί, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», ο διεθνής χαφ της Εθνικής Ιταλίας βρίσκεται και αυτός στο νησί με τη σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ και δεν θέλει και πολύ να πετύχει τον Γουόκερ σε καμιά παραλία και να αρχίσει το τρολάρισμα! Ο Γουόκερ κάνοντας τις βουτιές του, κάτι τον τσίμπησε και τον… αποσυντόνισε, με τον παίκτη των «κόκκινων διαβόλων» να αρχίζει τα… αγγλικά του! Στο νησί όμως βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας εκτός από τον Γουόκερ όπως οι Λουκ Σο, Μέισον Μάισον Μάουντ και Ντέκλαν Ράις, που τριγυρνούν στα beach bars και προσπαθούν και εκείνοι να χαλαρώσουν στα… βουβά, ρίχνοντάς το στο φαγητό και στις βουτιές!

Η Ζοζεφίν Βέντελ

Στις βουβές παραλίες δεν κυκλοφορούν μόνον ποδοσφαιριστές αλλά και αιθέριες υπάρξεις που προσπαθούν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία με την παρουσία τους. Οπως η Ζοζεφίν Βέντελ, για παράδειγμα, που εθεάθη σε παραλία με άκρως σέξι και καλοκαιρινό look! Και στα Ματογιάννια όμως η «παγωμάρα» μετά τα νέα μέτρα είναι η ίδια, με άπαντες να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα! Οπως και ο Νίκος Οικονομόπουλος, που πριν μπει «λουκέτο» στη διασκέδαση πρόλαβε και άκουσε τα ελληνικά του στο Baos στη Μικρή Βενετία.

Κατά τ’ άλλα, στα στενά της Χώρας, τα σουλάτσα δεν έχουν σταματήσει έστω και αν η κατήφεια κυριαρχεί! Τουλάχιστον όσοι «αιχμαλωτίζονται» στον φακό των παπαράτσι σκάνε και ένα χαμόγελο. Πλάκωσε που πλάκωσε μαυρίλα στα σοκάκια, μην πλακώσει και στα «κλικ»!

Η Μαρίνα Βερνίκου με την κόρη της

Ετσι, όταν η Μαρίνα Βερνίκου που βολτάριζε με την κόρη της Ανέζια Καμπουρίδη ήρθε τετ α τετ με παπαράτσι τού χάρισε το χαμόγελό της για να μην πάει στράφι το «κλικ».

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου- Κώστας Πηλαδάκης

Από την άλλη σοβαροί και αγέλαστοι οι Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης ούτε που έδωσαν σημασία στον φωτογράφο, όταν αυτός τους πέτυχε να περπατάνε χεράκι χεράκι στα Ματογιάννια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This