Ανδρέας Παναγιώτου και Αλεξάνδρα Λοΐζου βάφτισαν τον «πρίγκιπά» τους με «guest» τη Θεοδωρίδου

Glam βάφτιση!

Must Read

Από το Λονδίνο όπου ζουν μόνιμα και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019, ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παναγιώτου και η σύζυγός του Αλεξάνδρα Λοΐζου επέλεξαν την Αθηναϊκή Ριβιέρα για τη βάφτιση του πρίγκιπά τους.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, και ο νεοφώτιστος, που πήρε το όνομα Αριστοτέλης, μονοπώλησε βλέμματα και φλας στην αγκαλιά της καλλονής μαμάς του, η οποία επέλεξε για την περίσταση δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Μετά τη βάφτιση, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη στο Island αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19 έγινε τελικά στον Πύργο Μελισσουργού, στο Λαγονήσι, δόθηκε glam πάρτι προς τιμήν του νεοφώτιστου. Σε country chic σκηνικό, στο καταπράσινο τοπίο με φόντο τον Πύργο που παραπέμπει με βασιλικό κάστρο, στήθηκαν γύρω από την πισίνα οι ροτόντες του επίσημου δείπνου, οι οποίες ήταν στολισμένες με μπουκέτα από μπλε ορτανσίες κ αι παιώνιες, και κηροπήγια με άσπρα και μπλε κεριά.

100 καλεσμένοι

Εκεί είχαν τοποθετηθεί και οι μπομπονιέρες σε γαλάζιο κορδόνι με ασημένιο μάτι για τους περίπου 100 προσκεκλημένους, από το Λονδίνο και την Κύπρο, φίλους και συνεργάτες του ευτυχισμένου πατέρα αλλά και κούκλες φίλες της μητέρας του νεοφώτιστου από τον χώρο του modeling και της showbiz, όπως η Σοφία Χαρμαντά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Χριστίνα Ζαφειρίου, η Βικτώρια Καρύδα, η Αννα Βενέτη και η Δανάη Μπασοπούλου. Εκεί ήταν και ο επιστήθιος φίλος του ζεύγους, σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης και ο p.r man Χάρης Σιανίδης.

Οι μπομπονιέρες της βάφτισης

Στο παραμυθένιο σκηνικό την παράσταση έκλεψε και η ειδική πίστα με τα αρχικά του νεοφώτιστου που είχε στηθεί για το μουσικό κομμάτι της βραδιάς – έκπληξη του ζεύγους Παναγιώτου στους καλεσμένους του. Στην εξέδρα με τους μουσικούς που δέσποζε στη μέση του κτήματος εμφανίστηκε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος και αμέσως μετά η Νατάσα Θεοδωρίδου, που αποθεώθηκε από τους καλεσμένους. Η τραγουδίστρια ευχήθηκε στους γονείς να τους ζήσει ο γιος τους και να είναι πάντα ευτυχισμένοι, έχοντας καλούς ανθρώπους γύρω τους.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Ντάβλας
Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα

Αμέσως μετά τους αφιέρωσε το τραγούδι «Αν υπάρχει παράδεισος…» που χόρεψε ο Ανδρέας Παναγιώτου στην αγκαλιά της γυναίκας του Αλεξάνδρας, αφιερώνοντάς το σε εκείνη! Αλλη μία έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν το μικρόφωνο πήρε ο p.r. man της δεξίωσης Γιώργος Ντάβλας και τραγούδησε μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου προς τιμήν του νεοφώτιστου Αριστοτέλη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Μιχάλης Μανιάτης με φόντο τον Πύργο Μελισσουργού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This