Μαρία Μαραγιάννη: Πώς η coach των celebrities έχασε (προσωρινά) το φως της

Ο ψυχολογικός πόλεμος από τους συναδέλφους της, οι διαταραχές στον ύπνο της και η απώλεια της όρασής της για πέντε ώρες

Must Read

Η Μαρία Μαραγιάννη αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες καθηγήτριες πιλάτες.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Εχοντας σπουδάσει σε μία από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα, υπό την επίβλεψη του Alan Herdman, ο οποίος υπήρξε μαθητής των πρώτων μαθητών του δημιουργού της μεθόδου Joseph Pilates, κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της στούντιο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Εκεί υποδέχεται με αγάπη τον κόσμο, έχοντας και πολλούς διάσημους πελάτες, όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Στέλιος Καλαθάς και η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια, έχοντας μια άκρως πετυχημένη καριέρα ως στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες για δεκαπέντε χρόνια, αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, όταν έχασε το φως της από το bullying και την πίεση που δεχόταν στις μεγαλοεταιρίες όπου δούλευε. Ετσι αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το πιλάτες.

Μιλώντας στην «Espresso» ξετυλίγει όλα όσα βίωσε. «Η ενασχόλησή μου με τη μέθοδο ξεκίνησε πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας στον αυχένα, το οποίο μου προκάλεσε παράλυση στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς όχι μόνιμη. Αλλά η ταλαιπωρία ήταν απίστευτη. Γιατροί, φάρμακα, εξετάσεις. Εκανα τρόπο ζωής την ενασχόλησή μου με το πιλάτες και η ζωή μου άλλαξε. Το πιλάτες αποτέλεσε εφαλτήριο για να αλλάξει η ποιότητα στη ζωή μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θέλει τόλμη και κότσια»

Εχοντας πετυχημένη πορεία ως στέλεχος επιχειρήσεων για δεκαπέντε χρόνια και ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το πιλάτες, ξαφνικά μια μέρα στο γραφείο χάνει το φως της και μένει τυφλή για περίπου πέντε ώρες, από το bullying και την πίεση που δεχόταν. «Θέλει πολλή τόλμη και κότσια για να κάνεις τόσο μεγάλη αλλαγή. Βίωνα εργασιακό bullying σε υπερβολικό βαθμό, αυτό ήταν και το διαβατήριο για να ταξιδέψω στον μαγικό κόσμο του πιλάτες.

Βίωνα έναν ψυχολογικό πόλεμο, σε σημείο που έχασα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να πηγαίνω στη δουλειά και είχα διαταραχές στον ύπνο. Τα νεύρα μου ήταν σε άσχημη κατάσταση, η ισορροπία είχε χαθεί και είχα πιάσει τον απόλυτο πάτο. Ο έλεγχος είχε χαθεί κυριολεκτικά.

Μια μέρα μάλιστα έχασα την όρασή μου για περίπου πέντε ώρες από το υπερβολικό στρες. Ευτυχώς, άλλη μία φορά στάθηκα τυχερή, αλλά τι θα γινόταν αν δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω; Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να εμμένει σε καταστάσεις που τον οδηγούν σε καταστροφικές συνέπειες. Εγώ είχα το θάρρος και την πίστη στον εαυτό μου να προχωρήσω και να κάνω επάγγελμα αυτό που αγαπώ πολύ, αυτό που καλυτέρευσε τη ζωή μου ή μάλλον αυτό που μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή» μας αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πώς αποφάσισε να παραιτηθεί από την εταιρία όπου δούλευε και να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο πιλάτες.

Τηλεπροπόνηση στη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Με τον Στέλιο Καλαθά

Εχοντας ως παράδειγμα την προσωπική της δραματική εμπειρία, που θα της κόστιζε την ίδια της τη ζωή, εδώ και επτά χρόνια προσπαθεί να βελτιώνει και να αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο, έχοντας μάλιστα και διάσημους πελάτες από τη showbiz.

Με την Ειρήνη Νικολοπούλου

«Αισθάνομαι περήφανη και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Με εμπιστεύονται άνθρωποι καταξιωμένοι, όπως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς και πολύς κόσμος, που για εμένα αποτελούν μια ωραία παρέα και όχι πελάτες» δηλώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This