Τι να κοιτάμε όταν αγοράζουμε σαγιονάρες; Ποιες θα είναι οι τάσεις μόδας το φετινό καλοκαίρι;

Must Read

Η εποχή των διακοπών στη θάλασσα είναι επιτέλους εδώ και αν όχι τίποτα άλλο, τουλάχιστον οι σαγιονάρες από πέρσι εξακολουθούν να μας κάνουν, σε αντίθεση με το μαγιό και τα φορέματα μας. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος να μην ανανεώσουμε τη συλλογή μας με ένα καινούριο ζευγάρι που αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ταιριάζουν στο νέο μαγιό που θα επιλέξουμε. Δείτε ποια σχέδια θα είναι τα πιο επίκαιρα αυτήν τη σεζόν και τι να προσέξετε όταν επιλέγετε τις επόμενες σας καλοκαιρινές παντόφλες.

Τι να προσέξουμε όταν επιλέγουμε σαγιονάρες;

Πολλές γυναίκες δεν δίνουν μεγάλη σημασία όταν αγοράζουν γυναικείες σαγιονάρες  και διαλέγουν τις δικές τους μόνο βάσει χρώματος, έτσι που να ταιριάζουν στη τσάντα παραλίας ή στο μαγιό τους, κάτι που δεν είναι σωστό. Τα παπούτσια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην γκαρνταρόμπα μας και σίγουρα δεν είναι απλώς ανάγκη ή μόδα. Η άνεση των ποδιών μας και ακόμη και η σωστή στάση του σώματός μας εξαρτάται από αυτά, οπότε είναι καλό να προσέξουμε μερικά πράγματα όταν επιλέγουμε το επόμενο μας ζευγάρι.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ορίσουμε έναν προϋπολογισμό για τα καλοκαιρινά μας παπούτσια. Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές είναι καλύτερα να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας κατασκευής μιας επώνυμης εταιρείας, όπως είναι το Birkenstock, ή ακόμα σε κάποια φθηνότερη, αλλά εξίσου καλή όπως είναι η Ipanema, από το να αγοράσετε μερικά φθηνότερα ζευγάρια για να τα φορέσετε σύμφωνα με τα ενδύματά σας, αλλά να μην αντέξουν για  παραπάνω από μία σεζόν και να σας προκαλούν δυσφορία. Σκεφτείτε προσεκτικά την υγεία και την άνεση των ποδιών σας. Όταν αγοράζετε καινούρια παπούτσια για αγόρι, παραδείγματος χάριν για τον γιο σας, ή σανδάλια για την κόρη σας, ψάχνετε το καλύτερο για το παιδί σας, δεν είναι; Κάντε το ίδιο όταν ψωνίζετε για τον εαυτό σας.

Η τιμή δεν είναι η μόνη ένδειξη ποιότητας. Πάρα να επιλέγετε τις σαγιονάρες σας βάσει χρώματος, δώστε προσοχή στη σόλα. Οι πάτοι πρέπει να ακολουθούν τη φυσική καμπύλη του ποδιού για μέγιστη άνεση στο περπάτημα. Αν θέλετε να προσθέσετε μερικά επιπλέον εκατοστά στο ύψος σας, οι σαγιονάρες πλατφόρμας είναι η τέλεια λύση για εσάς, είναι μοντέρνες και πρακτικές όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για την πόλη. Τα ψηλά παπούτσια, ακόμα και όταν μιλάμε για σαγιονάρες, δημιουργούν πάντα μια αίσθηση στυλ και κομψότητας, οπότε επιλέγοντας παντόφλες πλατφόρμας, επιλέγετε όχι μόνο τα τέλεια παπούτσια για την παραλία, αλλά και ένα υπέροχο ζευγάρι για την καθημερινότητα στην πόλη.

Ποια είναι τα χρώματα αυτή τη σεζόν όσο αφορά τις παντόφλες;

Αφού καλύψαμε τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε όταν επιλέγουμε σαγιονάρες, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο πιο διασκεδαστικό μέρος – τα χρώματα. Φυσικά, η ασφαλέστερη επιλογή είναι να επιλέξουμε ένα ζευγάρι σε κλασικό μαύρο, καφέ, λευκό ή μπεζ χρώμα για να είμαστε βέβαιες ότι σε όλες τις εποχές που θα μας εξυπηρετήσουν πιστά, οι σαγιονάρες μας θα ταιριάζουν με τα ενδύματα και τα αξεσουάρ μας. Ωστόσο, μια τέτοια επιλογή μπορεί να είναι λίγο βαρετή δεδομένης της πολύχρωμης υπερβολής που έχει πλημμυρίσει την αγορά υποδημάτων αυτή την εποχή, οπότε σκεφτείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Τι καλύτερη εποχή του χρόνου για να προσθέσετε λίγο χρώμα στην καλοκαιρινή σας εμφάνιση; Αυτή τη σεζόν δίδεται έμφαση σε φρέσκα παστέλ χρώματα όπως το ροζ, το μπλε, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το πράσινο, όλα σε έντονες αποχρώσεις καραμέλας για να μας φέρνουν καλή διάθεση παντού.

Εάν διστάζετε να κάνετε μια τόσο δραστική αλλαγή στο στυλ σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε στα δίχρωμα σχέδια της Ipanema – μια απλή βάση σε μπεζ, λευκό ή μαύρο με άνω μέρος σε ροζ ή μοβ είναι η τέλεια εμφάνιση! Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος για να φέρετε την φρεσκάδα στην εμφάνισή σας από τα παπούτσια – τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να επιλέξετε ένα πολύχρωμο ζευγάρι σαγιονάρες για τις διακοπές σας φέτος. Στο τέλος θα λυπηθείτε που δεν υιοθετήσατε αυτήν την καινοτομία στην γκαρνταρόμπα σας νωρίτερα!

Οι σαγιονάρες από καιρό δεν ήταν μόνο ένα υποχρεωτικό είδος για την παραλία και σίγουρα είναι πια ένα απαραίτητο αξεσουάρ μόδας όχι μόνο για τις διακοπές στη θάλασσα αλλά και για τις εμφανίσεις μας στην πόλη. Επιλέξτε το καινούριο σας ζευγάρι σήμερα και μην ξεχνάτε ότι εκτός από όμορφα, τα παπούτσια μας πρέπει επίσης να είναι και άνετα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This