Ο Κωνσταντίνος Καζάκος full in love σε σπάνια έξοδο με την 23χρονη σύντροφό του

Αχ, έρωτα!

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά το τέλος του δεύτερου γάμου του με την Ιωάννα Μαρτζούκου ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου (ο ηθοποιός όταν έσκασε ο χωρισμός του είχε φύγει από το σπίτι τους στην περιοχή του Χίλτον και είχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου), όχι μόνο γύρισε σελίδα στη ζωή του, αλλά, όπως λέει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης συντρόφου του Βασιλικής Μακρή!

Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί. Ωστόσο, έχει αποφασίσει να μην κρύβεται, αλλά να ζει την κάθε στιγμή όπως αυτό θέλει.

Ετσι, όταν τους ήρθε η όρεξη να βγούνε έξω για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο στο Αιγάλεω, δεν αντέδρασαν, ούτε ξίνισαν στην παρουσία παπαράτσι, ο οποίος τους πέτυχε σχεδόν με την μπουκιά στο στόμα! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας περνά από το στομάχι… ακόμη και με φωτογραφικά φλας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This