Βάσια Τριφύλλη: «Ο Φιλιππίδης είναι φίλος μου – Του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του» (video)

«Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες»

Must Read

Με το μοναδικό της ύφος και με άφθονα «γαλλικά» η γνωστή ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη η οποία δεν διστάζει να πει την άποψή της, μίλησε για την κατάληξη του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές αλλά και για την σχέση που είχε η ίδια μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και δεν δίστασε να τονίσει ότι ο Φιλιππίδης είναι φίλος της και δεν την νοιάζει αν θα θυμώσει μαζί της όποιος την ακούσει. Μάλιστα χαρακτήρισε τις επιθέσεις του σε γυναίκες συναδέλφους του ως «κακιά επιλόγή»: «Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες» δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός αναρωτήθηκε γιατί οι γυναίκες που βίωσαν τον τρόμο στα χέρια του δεν τον… πλάκωσαν στα χαστούκια, εφόσον εκείνος όπως αναφέρει ήταν άνετος: «Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια. Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This