H Τούνη ξεσπά μετά τη θύελλα αντιδράσεων για τους Παξούς: «Σκοτώστε με!»

Μέχρι και καρκίνο της «ευχήθηκαν» στον λογαριασμό της - Τι απαντάει η ίδια

Must Read

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους της εστίασης στους Παξούς προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι higt season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαμαρτυρόμενη που δεν έβρισκε ανοιχτό εστιατόριο το μεσημέρι. 

Μέσα σε λίγες ώρες μάλιστα, η Θεσσαλονικά influencer έχασε σχεδόν 8.000 ακόλουθους, ενώ στο Twitter το όνομά της έγινε τάση, με πολλούς να την κατηγορούν που δεν σκέφτεται την ξεκούραση των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα.

Με απάντησή της η Ιωάννα Τούνη κάνει επιμένει να υποστηρίζει την άποψή της υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ίδια έχει εργαστεί πολλές ώρες ως σερβιτόρα στο παρελθόν και ότι τίποτα δεν της έχει χαριστεί. Μάλιστα σχολιάζει ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, μαζί με εκείνη δεν θα βρουν φαγητό και οι υπόλοιποι τουρίστες που έχουν επισκεφτεί το νησί. Σε ύφος ξεσπάσματος, η Ιωάννα γράφει ότι όλοι ψάχνουν να της προσάψουν κάτι κακό και να την κατασπαράξουν. 

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία!

Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να…ΚΑΤΙ!

Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει!

Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό.

Ε λοιπόν φτάνει!

Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν! Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα!

Για να καταλάβεις, πριν χρόνια όταν πέρασα Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη, για να καταφέρω όντως να σπουδάσω, συγκατοίκησα με μια κοπέλα παντελώς άγνωστη! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!

Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, κλπ σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, ΠΑΝΤΟΥ! Έχω κάνει 12ωρα&12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου…

Και για όσους σπεύσουν να μου προσάψουν οτιδήποτε, ΕΧΩ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ και τεράστιες ευθύνες! Δεν είμαι απλά “influencer” & δεν βγαίνω απλά φωτογραφίες!

Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα στα 28 μου να έχω μια Α οικονομική άνεση, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ & σίγουρα ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ που κάθεσαι και με δικάζεις με τόσο φτηνό και τραγικό τρόπο!

Όσον αφορά την τελευταία μου «δήλωση» που με ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΣ -once again- αυτό που είπα είναι πως δεν γίνεται σε μια χώρα όπου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, σε νησιά (όπως οι Παξοί που επισκέφτηκα χθες) που η σεζόν διαρκεί 2-3 μήνες όλο τον χρόνο, να κλείνουν όλα τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά μέχρι αργά το απόγευμα!

Και όχι γιατί «δεν βρήκε φαγητό η Τούνη» αλλά γιατί δεν θα βρει φαγητό ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!

Αν γνώριζες πως θα πας κάπου να περάσεις τις διακοπές σου και δεν θα έβρισκες τίποτα ανοιχτό να φας ή να πιεις… ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ; Αυτό λέω!

Προς Θεού, όχι να δουλεύουν οι άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχουν ωράρια! Και για αυτούς που με βρίζετε με κατεβατά & μου εύχεστε καρκίνο επειδή έχει ζέστη έξω, σκοτώστε με!

Λογικά εγώ ευθύνομαι και για τον καύσωνα στην Ελλάδα!

Ας τα κλείσουμε όλα να κάτσουμε σπίτι μας κάτω από το κλιματιστικό, να επιταχύνουμε την χρεοκοπία! Αλήθεια κουράστηκα να απολογούμαι για τα αυτονόητα… ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Φτάνει πια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This