Παρατημένος και ξεχασμένος ο Ανέστης Βλάχος δίνει μάχη για τη ζωή του στον Ευαγγελισμό

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, μιλά στην «Espresso» και ανάβει φωτιές για τους λόγους που κλονίστηκε η υγεία του πατέρα του!

Must Read

«Ολα όσα συμβαίνουν με την υγεία του πατέρα μου σήμερα είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψής του τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς πλέον προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Ομως όλα θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που παρακαλάω είναι να ζήσει ο πατέρας μου».

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Με αυτά τα σπαρακτικά γεμάτα ερωτήματα λόγια μέσω της «Espresso» ο πολυαγαπημένος γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, ανάβει φωτιές για τα προβλήματα υγείας και τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται πλέον ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου.
Λόγια που με μεγάλη δυσκολία και μέσα από λυγμούς προσπάθησε να μας πει, καθώς ο πατέρας του βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του, δίνοντας άνιση μάχη με τον χρόνο. Και όπως υποδηλώνουν τα λόγια του γιου του, πίσω από την κατάσταση του μεγάλου ηθοποιού κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα που δεν γνωρίζουν παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι…

Ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε έναν γιο, τον Ηρακλή Βλάχο, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση απέκτησε μία κόρη, την Ελλη Βλάχου, δημοσιογράφο και φιλόλογο.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η οικογένεια του μεγάλου ηθοποιού μέσα από τα social media ανακοίνωσε τα δυσάρεστα με την επιδείνωση της υγείας του: «Σεβόμενοι το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών, σε άνθρωπο, φύση και ζώα, δεν επιθυμούσαμε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα και παππού μας Ανέστη Βλάχου. Πραγματικά όμως είναι τέτοιο το ενδιαφέρον του κόσμου που τον αγαπά και τόσο μαζική η εκδήλωσή του, που μας αναγκάζει να ενημερώσουμε σχετικά. Ο Ανέστης Βλάχος συμπληρώνει 16 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 16 ημέρες με αρκετές διακυμάνσεις και αρκετή καταπόνηση για εκείνον» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ουρολοίμωξη που αρχικά τον ταλαιπωρούσε και ήταν η γενεσιουργός αιτία του πυρετού, ο οποίος ήταν ένα από τα συμπτώματα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, έχει αρχίσει να υποχωρεί μετά και τη χορήγηση της αντιβίωσης. Δυστυχώς όμως η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στον οργανισμό του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και έτσι την περασμένη Παρασκευή, 6 Αυγούστου, κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η υποστήριξή του με οξυγόνο» συνεχίζει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Στα νιάτα του σε σκηνή από ταινία

Καρδιακή ανεπάρκεια

«Σύμφωνα πάντοτε με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η καρδιακή ανεπάρκεια είναι αρκετά σοβαρή πλέον και ευθύνεται για την κακή αιμάτωση των υπόλοιπων οργάνων, δημιουργώντας έτσι μία γενικότερη εξασθένηση του οργανισμού του. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της δοκιμασίας του. Ζητούμε απ’ όλον τον υπέροχο κόσμο που τον αγαπάει και που μας έχει συγκλονίσει, όχι απλά συγκινήσει με το ενδιαφέρον του, να εντείνει τις προσευχές του.

Αντιλαμβανόμαστε πως οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας, προσευχόμαστε κι εμείς από τη δική μας πλευρά για όλον τον κόσμο που δοκιμάζεται, που ξεριζώνεται, που αγωνιά, καθώς και γι’ αυτούς τους υπέροχους εθελοντές, που τους βλέπουμε μαζί με τους ηρωικούς μας πυροσβέστες να κρατούν τη χώρα μας στα χέρια τους και που αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία! Με εκτίμηση, η οικογένεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This